發新話題

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

[Close]
引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-16 21:52 發表
聽講個場主好小器架
又成日扮有街出唔開ser
好唔要得
至憎扮出街既死毒L

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-16 21:52 發表
聽講個場主好小器架
又成日扮有街出唔開ser
好唔要得
呢個咪GK雙關輕鬆過關場主 : 鬼知
請問閣下幾時捨得開場俾我入去搗蛋??

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-17 11:42 發表

同問:o:o:o

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-17 11:42 發表

收左山好囉lu
冇人玩

唉..今日見呢個SER無咩人流...就入去幫襯下...
點知一入就係安全室俾人放火TK死..........
之後無啦啦俾人踢左...寫住Kicked by console...
心諗做乜勁...真心勸各位唔好入呢個SER玩...
D人真係痴那膠線架...

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-22 01:51 發表
唉..今日見呢個SER無咩人流...就入去幫襯下...
點知一入就係安全室俾人放火TK死..........
之後無啦啦俾人踢左...寫住Kicked by console...
心諗做乜勁...真心勸各位唔好入呢個SER玩...
D人真係痴那膠線架... : ...
**粗俗文字**...今日有條煩膠係入面炸mic勁煩  又認屎認屁  黑白都唔肯去死dum波鐘  浪費我寶貴既時間  我秒秒幾十萬上落呀

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-21 22:28 發表
收左山好囉lu
冇人玩
今日先聽人講你先係呢個ser既負責人

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-22 02:05 發表
今日先聽人講你先係呢個ser既負責人
其實我都係負責管理 開場個個好似都係叫wallace

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-22 21:19 發表
其實我都係負責管理 開場個個好似都係叫wallace
打雜至掛

好耐冇見 by阿屎(Sh!t)

回復 51# 的帖子

同意同意同意同意同意同意同意同意同意

引用:
原帖由 fatandy12 於 2014-2-23 19:23 發表
好耐冇見 by阿屎(Sh!t)
好耐無見!!!
我不是神仙β

Wallace Beta 場主真係 膠 硬 , 亂咁踢人, 又自吹自擂話自己有幾勁, 真係令人嘔心

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-25 21:47 發表
Wallace Beta 場主真係 膠 硬 , 亂咁踢人, 又自吹自擂話自己有幾勁, 真係令人嘔心
咪臭係

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-25 21:47 發表
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題