發新話題

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

[Close]
成班友又係度炒飯,又係度推post,呃水吹
搞到我都入黎呃返一份不過亂踢人真係有一少部份係真既
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

引用:
原帖由 rot00114 於 2014-2-10 23:11 發表
成班友又係度炒飯,又係度推post,呃水吹

搞到我都入黎呃返一份

不過

亂踢人

真係有一少部份係真既

唉最憎人9踢

昨日,我菲律賓工人行過Left 4 Dead伺服器,見到有個虧佬講話有個場叫做Wallace Beta,係你。哈哈……我當堂嚇咗一跳,點知呀得啖笑。呢個世界,居然有人自稱為Beta,咁即係分明當我流唧!嗱!我就叫Alpha,你射屍仔都要拎個Mouse去瞄準,我呀睬你都嘥氣,直情瞄都唔洗瞄亂射嘅,呢啲就叫Teamkill。係我前面有個同伴,只要我輕輕一篤,佢就即刻訓鬼低左,因為我未發功呀嘛,發咗功我要佢死埋都得啦。你話我講嘢無厘頭,我夠話你訓醒戇九九咯。望咩呀﹖條氣唔順呀﹖發個輪嚟大家研究下。當然,你要補番一百幾廿萬過我就唔在講㗎啦。啤咩呀?學嘢唔使錢呀?抄底我聯絡方法係PM我vlan id︰車欠月翏__,我再重覆一次係vlan id︰車欠月翏__。你唔搵我我無所謂,因為呢啲係你嘅損失。我未必會回覆你,因為我打緊機!

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-11 12:47 發表
昨日,我菲律賓工人行過Left 4 Dead伺服器,見到有個虧佬講話有個場叫做Wallace Beta,係你。哈哈……我當堂嚇咗一跳,點知呀得啖笑。呢個世界,居然有人自稱為Beta,咁即係分明當我流唧!嗱!我就叫Alpha,你射屍仔都要拎個Mouse去瞄 ...
本週潮文精選:funk::funk:
聽講霸權叔都有個ser  竟然叫omega

講起omega我就扯火啦
omega一路都在coop2做backup server
個ser有好多西人同強國人幫襯玩
做了很多年,已經是老 _ _
咁多年黎都好俾一個好環境俾玩家玩,好多基友好like佢
因為有一定的玩家,個 ser 的場主霸權叔原本諗住寫多D plugin 令個 ser 好玩D
咁多年黎霸權叔好少俾人投訴
而且同好多西人玩家既關係都唔錯
前排人醒無藥依去過omega幫襯
不過同佢一齊玩 _ _ 既不是霸拳叔,但佢一入server 係好多人身上射左好多野
過左個幾星期,佢又入 omega
上次同佢玩埋 _ _一齊果個無上線, 咁霸拳叔就online頂上應酬佢
開頭已經好有禮貌同佢一齊玩 _ _ , 仲話可以俾佢 _ _
佢就無乜反應,望一望另一熟玩家
果堆熟玩家係破壞王,五至七個,成日要呢樣個樣 weapons
人醒無藥依就同霸拳叔講話可唔可以關左個 ser一陣
等佢同佢一齊玩 _ _
霸拳叔同佢講,佢個 ser 一向唔俾咁做
驚做壞個頭,除非真係有乜大人物,又或者相金先為先可以咁做
但佢見到人醒無藥依西言西語,都識做話打電話去俾妖孽問一問
妖孽梗係話唔得啦,至多俾玩 _ _
咁人醒無藥依就發老脾,鬧到霸拳叔一面屁
d說話勁難聽,又話自己乜乜認呢樣認個樣, 又話乜乜買點先可以繼續玩
又話乜乜 admin 霸拳主義
霸拳叔直頭火都黎埋,一味直斥全部玩家都係刁民
(下刪三百字)
.
.
.
.
於是王子同公主就可以快快樂樂咁生活落去 :lol

回復 32# 的帖子

係囉最憎人係個場搞 _ 棍 經常 tk 同 9up

直情唔洗理D班友-.-....反正講咩都沒用

只有一個想法

當他係死左的幽靈

引用:
原帖由 katat1 於 2014-2-12 11:43 發表
直情唔洗理D班友-.-....反正講咩都沒用

只有一個想法

當他係死左的幽靈
其實我當你係異變既特感姐

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-12 15:46 發表

其實我當你係異變既特感姐
唔知會唔會有埋異味呢

大家好我叫花生賓
之前,我第一日入黎,唔識挽,用火燒死左1個人2次
之後佢地班友就日日TK我,日日係度串9我
但係我之後咩都冇做過,唉,SER主同佢地FD,就當然幫佢地
TK我嘅人,ADMIN又唔理,因為佢地係FD
咁呢個SER,有咩意義

Wallace beta 正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}
呢個SER我挽左3日,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫恆諗既ADMIN,佢係呢個ser最衰既人
成日係度飛黎飛去 打TANK又叫人唔好射
冇近武叫人墊屍底
佢地班友,一有新人入ser,就不停係到串d新人
搞到串走左3個人
昨日,ser 主又成日加D警察
之後,今日佢地有個fd要入,就踢左2個人(你話有冇搞錯)
又係到串我,但係我咩都冇講,之後串串下,就踢左我
大家唔好挽呢個on# ser

引用:
原帖由 PuNkTiC 於 2014-2-14 01:19 發表
大家好我叫花生賓
之前,我第一日入黎,唔識挽,用火燒死左1個人2次
之後佢地班友就日日TK我,日日係度串9我
但係我之後咩都冇做過,唉,SER主同佢地FD,就當然幫佢地
TK我嘅人,ADMIN又唔理,因為佢地係FD
咁呢個SER,有咩意 ...
copy 潮文無分

曾經有件近戰擺喺我面前, 但係我唔識得珍惜, 等到打Tank先至黎後悔莫及,
打12人場最樣衰嘅事莫過於此, 如果上天可以比我個機會再來一次嘅話,
我會對住個近戰噤E制,
如果要喺咁多種近戰簡一件嘅話,.......
我會要.....
日本刀

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2014-2-15 12:13 發表
曾經有件近戰擺喺我面前, 但係我唔識得珍惜, 等到打Tank先至黎後悔莫及,
打12人場最樣衰嘅事莫過於此, 如果上天可以比我個機會再來一次嘅話,
我會對住個近戰噤E制,
我會要.. ...
how about using my big 棍 inside my pants

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2014-2-15 12:13 發表
我會對住個近戰噤E制,
我會要.. ...
據了解...暫時只有 武士刀 或  開山刀 選擇

聽講個場主好小器架
又成日扮有街出唔開ser
好唔要得

發新話題