74 12345
發新話題

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

[Close]

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

coop2 wallace beta 不解釋:@ :@ :@ :@

BTW 佢地個admin好慘  成日比人恰  但仲成日救人  犧牲自己  佢真係好好人

**不良詞語**D admin好霸權射一槍就拍打...都痴線既  同霸權叔有得flig 最重要1樣  小器

引用:
原帖由 c026138o 於 2014-2-8 23:53 發表
**不良詞語**D admin好霸權射一槍就拍打...都痴線既  同霸權叔有得flig 最重要1樣  小器

你死啦,方丈份人.....

呢個SER我玩左成年,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫神仙B,佢係呢個ser最白痴嘅人
佢成日扮晒勁咁係度救人...但其實個個都當佢傻仔咁恰
搞到得罪晒全個SERVER D人..

今日...我又入左呢個場玩....
有幾個人都唔係過關...成日係度TK...
咩阿哇呾喀呾啦...小糕...雪魚...當然仲有一個叫升仙B(<<呢個唔知係唔係ADMIN=神仙B)
因為佢成日會自己改名做wallace beta...
呢幾個人真係好小氣...又亂放火...又成日亂咁TK...唉...
我真心覺得呢個SER真係唔好玩...好鬼小圈子...
最緊要係...個ADMIN學埋某D人咁...好Q小器架..

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:04 發表
呢個SER我玩左成年,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫神仙B,佢係呢個ser最白痴嘅人
佢成日扮晒勁咁係度救人...但其實個個都當佢傻仔咁恰
搞到得罪晒全個SERVE ...
原來佢係禁衰既

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:08 發表

原來佢係禁衰既
係呀...你又有咁既待遇???
請問你GAME入面叫咩名???

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:10 發表

係呀...你又有咁既待遇???
請問你GAME入面叫咩名???
我叫屯門吳彥祖你呢?

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:12 發表
我叫屯門吳彥祖你呢?
哎唷...我叫將軍澳炎亞綸...

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:13 發表

哎唷...我叫將軍澳炎亞綸...
mice too meat u ar

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:17 發表
nice to meet you ar
nice to meet you too...
希望係其他場見到你..
係wallace beta就免啦..

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:18 發表

nice to meet you too...
希望係其他場見到你..
係wallace beta就免啦..
what the sam見啦

係啦 Wallace Beta 個 神 X B 真係再世阿叻... 真係頂佢唔順
我撐霸拳叔, 拍打你班刁民 !

我係WALLACE BETA 都玩左一陣嫁啦
本身都冇乜野既 但係近日佢地將我踢左出黎囉
話我亂射 亂放火燒死人 我一直都好聽D人講斬TANK 散彈射WITCH嫁
跟住佢地就踢左我 我只係平時唔開咪一齊玩姐
估唔到你地班小圈子居然比人莫須有罪名
幸得今日CHOW POST DOG 發POST 數臭你地
我先上黎講你地D衰野

總之一句到尾啦 ADMIN 同班人好小器

引用:
原帖由 babycarki 於 2014-2-9 01:13 發表
我係WALLACE BETA 都玩左一陣嫁啦
本身都冇乜野既 但係近日佢地將我踢左出黎囉
話我亂射 亂放火燒死人 我一直都好聽D人講斬TANK 散彈射WITCH嫁
跟住佢地就踢左我 我只係平時唔開咪一齊玩姐
估唔到你地班小圈子居然比 ...
係囉個 ADMIN 真係小器到唔恨

支持霸拳叔取而代之

74 12345
發新話題