發新話題

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

[Close]

回復 14# 的帖子

有時D野  在心中啦    咩莫須有罪名喎...超講事實

引用:
原帖由 babycarki 於 2014-2-9 01:13 發表
我係WALLACE BETA 都玩左一陣嫁啦
本身都冇乜野既 但係近日佢地將我踢左出黎囉
話我亂射 亂放火燒死人 我一直都好聽D人講斬TANK 散彈射WITCH嫁
跟住佢地就踢左我 我只係平時唔開咪一齊玩姐
估唔到你地班小圈子居然比 ...
多謝支持chowpostdog

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-9 01:18 發表

係囉個 ADMIN 真係小器到唔恨

支持霸拳叔取而代之
邊個係霸拳叔...無人識你wo

講呢d , 個 ADMIN 又無膽又唔用真身出現, 成鬼日鬼鬼崇崇係人個 SERVER 射 x 人, 真係無品

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 01:19 發表

邊個係霸拳叔...無人識你wo
神 x b 又咪最後俾差佬拉入冊
唔洗要人識最緊要有 POWER

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-9 01:23 發表

神 x b 又咪最後俾差佬拉入冊
唔洗要人識最緊要有 POWER
好大既官威呀  包大人!!!

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 01:18 發表
多謝支持chowpostdog
好想知軟膠, sbtbacknight 同Chowpostdog game 名

睇下你地衰咩事(事實beta 場真係好少tk 一tk 好覺眼= =)

係coop2 咁耐

依個ser  係最願意去救人  
場主一定係懶晒勁去救人啦...想同你一齊無得玩?救唔到都無法
(laputa 果D 9沖SER 自己顧自己 = 好玩?)

小氣?次次完場都係揾場主殺架啦..第二日開場佢未又係救人...小氣

咁你唔係真係beta 人LOW 只想講.....一個二個番去玩CS 啦

引用:
原帖由 zinc0514 於 2014-2-9 17:36 發表

好想知軟膠, sbtbacknight 同Chowpostdog game 名

睇下你地衰咩事(事實beta 場真係好少tk 一tk 好覺眼= =)

係coop2 咁耐

依個ser  係最願意去救人  
場主一定係懶晒勁去救人啦...想同你一齊無得玩?救唔到都無法 ...
其實我都覺得個admin係個ser既清泉

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 17:44 發表

唔係掛

P.S 我都係依個SER 玩家

引用:
原帖由 zinc0514 於 2014-2-9 20:02 發表

唔係掛

P.S 我都係依個SER 玩家
what's your name sin

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 17:44 發表

清泉???明明就係毒瘤

車, 偽君子一名, 我寧願佢係真小人

回復 22# 的帖子

請唔好亂講

你見到D人9沖 非常正常的事
除非你遇到小圈子

先講明一下

如有老玩家在果到玩緊(還要11個人)

如果你被特感(AI)拉到離他地救你範圍太遠就救唔到你
唔通找人送死去救返你咩,沒可能吧,何況戰役又唔係沒得復活

還有
見到被特感捉時最好快手打 [HELP] 這個字-.-....
就算他地看唔到,都留意到這一堆文字<-----除非你遇到小圈子又文盲又唔理人果D,你可以走場- -

我試過啦,十幾個場,沒一個場唔救人的

有D 章節,救你唔係問題,但救你就會被特感捉<----好多章節都係咁樣的,救你都會較難

唔好看小 改過的特感(AI)

他地非常玩聰明,當你唔注意果下,你就已經被捉走

老玩家
[青龍]初音未來<-----ME

引用:
原帖由 katat1 於 2014-2-10 11:19 發表
請唔好亂講

你見到D人9沖 非常正常的事
除非你遇到小圈子

先講明一下

如有老玩家在果到玩緊(還要11個人)

如果你被特感(AI)拉到離他地救你範圍太遠就救唔到你
唔通找人送死去救返你咩,沒可能吧,何況戰役又唔係沒 ...
明白

未玩過
-->[青蛙] BIG DADDY

回復 28# 的帖子

[你見到D人9沖 非常正常的事]
1見到e句就知你咩料
[你被特感(AI)拉到離他地救你範圍太遠就救唔到你]
1齊行又會拉得太遠?
[找人送死去救返你?]
1齊去會死曬?
你認為改過特感聰明 咁你吾可以聰明過佢地?
仲有你用d文字真係幾醜- -

發新話題