發新話題

[原創] kevinhokn7 國王TD 用bug

[Close]
[quote]原帖由 五奇‧趙云 於 2014-2-1 01:15 發表

呢位哥哥真係利害..

UID2707639
註冊時間2013-12-25 最後登錄2014-1-3
~_~
開新AC 撐自己?   BUG狗.~_~

註冊時間2013-12-25 最後登錄2014-1-3   呢個先係重點

算啦唔好咁傷心 世界一早已經變成咁 :[

呢個所為既'bug' 橫行已經多年

而家已經算好左好多

洗唔洗放d野出來可以令到d 'bug'圖變番正常圖咁玩?

通常bug圖都會有'~1' 你見到唔好入就得喇

so 9 sad~~ 'bug'在世上橫行 無人能阻

引用:
原帖由 crown9917 於 2014-1-31 02:20 發表
我同樓主玩左場,同果個所謂既bug隊友一隊,如果區系bug,第七第十唔會走怪,加上,樓主系串到乜7甘,講到自己幾**粗口**有錢,住半山,好**粗口**犀利,但又點?你輸五起,走場,算點?有口話人毛口話自己?我個人就認為你系输五起先 ...
crown9917  有霸氣  無聲狗    但我肯定區系人妖,用埋女性帳戶.唉,     似衰左  唔夠人黎  拿人個名出黎講   

人地講緊BUG   霸氣哥係到講人妖   9 誤 塔 7+1     點先證明到人地係人妖 霸氣哥:handshake求交流

有bug真係好難吾用
大家吾好再嘈了
CR7♡

引用:
原帖由 [UnioN]Ng 於 2014-2-1 15:43 發表

crown9917  有霸氣  無聲狗    但我肯定區系人妖,用埋女性帳戶.唉,     似衰左  唔夠人黎  拿人個名出黎講   

人地講緊BUG   霸氣哥係到講人妖   9 誤 塔 7+1     點先證 ...
我都係女仔名 我係人妖 ?

做朋友仔 女仔名  人妖組

邊忽似女仔名丫你
CR7♡

引用:
原帖由 crown9917 於 2014-1-31 02:20 發表
我同樓主玩左場,同果個所謂既bug隊友一隊,如果區系bug,第七第十唔會走怪,加上,樓主系串到乜7甘,講到自己幾**粗口**有錢,住半山,好**粗口**犀利,但又點?你輸五起,走場,算點?有口話人毛口話自己?我個人就認為你系输五起先 ...
夠鐘食藥啦 傻仔

引用:
原帖由 兒歌三百首 於 2014-2-1 15:46 發表
有bug真係好難吾用
大家吾好再嘈了
但係大家都話唔好用'bug' 咁你都用

咁咪證明你自我控制能力好低LO-.-

咁都頂唔住個引誘

唔好講咁多...所有女仔名ge朋友都留個電話號碼黎
等我約你地出黎證實下堅定流
望神

wa 用bug咁冇品 報警拉佢啦

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-2 08:05 發表

但係大家都話唔好用'bug' 咁你都用

咁咪證明你自我控制能力好低LO-.-

咁都頂唔住個引誘
就算你吾主動打-mm
你禁上下左右個啲制都會加2千蚊同彈個表出黎
你係咪咁得閒會扣番2千蚊佢?
就算你扣得一次
你都吾會扣第二次
之後就會玩埋佢
CR7♡

你呢家講就緊係好易咁啦
到你真係有bug個陣你真係吾會玩咩?
CR7♡

發新話題