發新話題

[原創] war3 cd顯示、指令圖樣、落雪背景、地圖環境(1.26&1.28)

[Close]
:victory: :victory:

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-10 22:52 發表

最後果句你唔用真係唔洗知
仲有
你覺得只係用黎睇地圖?
我地係用黎整地圖的
BTW,可唔可以簡略描述一下點為之「整」,同埋你張圖整完會唔會有人玩?

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-2-10 23:04 發表

BTW,可唔可以簡略描述一下點為之「整」,同埋你張圖整完會唔會有人玩?
整姐係新增一張地圖
大小地磚組
之後要有劇本土玩家人數同盟關係隊伍技能科技)
之後要編輯物件(部隊技能物品飾物)
之後要寫勁多既觸發
簡單咁講係咁
不過做出黎有排做
-
回埋你個問題
邊有人知道自己張圖整完會唔會有人玩

我照住程序 但係一開war3既都無變 cd個d乜都無變過

引用:
原帖由 需要開齋? 於 2014-2-10 23:15 發表
我照住程序 但係一開war3既都無變 cd個d乜都無變過
但人地個個得WOR

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-10 23:09 發表

整姐係新增一張地圖
大小地磚組
之後要有劇本土玩家人數同盟關係隊伍技能科技)
之後要編輯物件(部隊技能物品飾物)
之後要寫勁多既觸發
簡單咁講係咁
不過做出黎有排做
-
回埋你個問題
邊有人知道自己張圖整完會唔會 ...
原來如此,不過其實好簡單就搞掂啦,你裝2次war3,一個用來玩先改界面,一個用來改圖就唔改咪得

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-2-11 01:53 發表

原來如此,不過其實好簡單就搞掂啦,你裝2次war3,一個用來玩先改界面,一個用來改圖就唔改咪得
不過其實都唔關我事的
反正我都冇意改界面

古物.帝 明顯來抽水架啦 :[ 你竟然上佢當  這可不行啊!

XD
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

要要~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

@@終於有喇

多謝版主 想要好耐

thx樓主大大
睇黎唔錯

CCCCCCCCCCCCCCCCCC

多謝樓主 我要呀!!!!! 我想睇下個效果係點

我要呀

我要