發新話題

[原創] war3 華麗界面(有介紹影片)(1.26&1.28)

[Close]

war3 華麗界面(有介紹影片)(1.26&1.28)

1.施法光環

2: f9 f10 f11 f12界面全透明

3:對話無框,技能說明無框,右上界面無框

4.mouse圖樣

5.cd顯示

6.點地

7.血條色

8.英雄level up提示 + 經驗值條

9.等待背景無框及去除遮蔽背景的半透明黑色

PS:攻擊/停止指令圖片(5種風格)係另一個程式,仲有改落雪背景同地圖d樹既顏色等等,詳情見此post

war3 cd顯示、指令圖樣、落雪背景、地圖環境

另有  90%睇到上億血量既萬國字&要素、用任何繁體字教學

另有  war3 界面之終極奧義:2D自訂動態背景

另有新post  自訂war3 操作界面多多支持

首先回post down左個rar先(請大家耐心等待本人上線回覆比link)

(回覆此帖將得到vlan短消息附加網址)(PS:無計唔咁做無人回up來晒氣,唔好做無品狗仔唔係下次有野唔up)

*************************************************************************************************************************

將rar入面所有野(n個file 同「載入.reg」+「卸載.reg」)解壓入war3就得

解壓入war3之後係war3入面按埋「載入.reg」

PS:有2個版本,一個就係介紹片入面個個操作界面(我比既第一個網)     

一個就係動漫人物操係界面(我比既第二個網)

你地選好用邊個先好解壓入war3

************************************************************************************************************************

以下為影片詳盡介紹

另外,關於以上既動漫人物,已經有新post有自制教學,請大家多多支持

自訂war3 操作界面

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多謝分享

睇黎樓主你迷火守
迷得好緊要><
幾時CARRY我一場~?
順便支持你個程式@@
異常的世界!能生存?

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2014-1-21 19:20 發表
睇黎樓主你迷火守
迷得好緊要><
幾時CARRY我一場~?
順便支持你個程式@@
你得咪PM我

改到幾靚下BO 支持

試用了!不錯!支持!!!

未試用過 , 旦多謝先 .

為左要樓主up,
我都回覆一下
叫我風哥:)

推推推推推推推推推推推推推推推
叫我風哥:)

死亡之翼仲靚啦 !

引用:
原帖由 abc3384 於 2014-1-26 17:28 發表
死亡之翼仲靚啦 !
比張截圖來睇下好喎

我好想要cd顯示阿 大家快D留言啦

死亡之翼...............圖
download ---->
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=453671&highlight=%E6%AD%BB%E4%BA%A1%E4%B9%8B%E7%BF%BC

引用:
原帖由 abc3384 於 2014-1-26 20:29 發表
死亡之翼...............圖
download ---->
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=453671&highlight=%E6%AD%BB%E4%BA%A1%E4%B9%8B%E7%BF%BC
首先,我所up既唔係同e個網1樓,2樓,4樓既野都唔係同一範疇,我改果d都同佢介紹既野唔同,應該不可以一既而論吧

還有的是,如果真係要改同e個網1樓同樣既野,我另一個軟件(20回覆就up)都仲有好多新選擇,比d例子大家睇下(全動態)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

感謝分享,十分好看
我拿去用了
對了,我想問你的鼠標圖樣在那裡的,我想用

發新話題