發新話題

現而招中上實力戰友,掃街場自以為是玩家

[Close]

回復 74# 的帖子

死GEY傑 食C啦

小狼開咁多post 又係咁回復 抽左唔小水@@  重要大部份都廢話黎

大家來互抽無咩大不了

回復 77# 的帖子

因為我要儲多d錢養你

回復 78# 的帖子

呢位人兄我問你 點解明明係錢點解都要叫抽水唔叫抽錢

回復 71# 的帖子

謝謝求情^3^ 下我5知T.T 少用論彈
板主比次機會
29號add你T.T11唔敢

回復 80# 的帖子

hi 我系想跟你學卡戰架. 我挽左卡戰都有幾個禮拜不過仲系好廢..我真心想變勁. 想挽好卡戰..你可吾可以教我挽喔. 我真系有誠意架..希望你會教我喔 . 我常挽架.

引用:
原帖由 霸氣↘新手 於 2014-7-2 13:30 發表
hi 我系想跟你學卡戰架. 我挽左卡戰都有幾個禮拜不過仲系好廢..我真心想變勁. 想挽好卡戰..你可吾可以教我挽喔. 我真系有誠意架..希望你會教我喔 . 我常挽架. ...
靠佢教你就死得啦
去g_g_c練番幾個月就可以摧殘vlan大部份卡戰玩家

回復 1# 的帖子

叫你唔好開咁多膠post架啦
搞到比人扣埋分 你睇你

回復 83# 的帖子

教下我啦...我真心學架...

回復 83# 的帖子

靠你?笑大人個口咩 大佬你又走出黎引笑 呢家你係到做show?ok 比個台你 yoyo 唔好係到玩d新手玩家 人地真心求學

回復 85# 的帖子

你靠佢? 佢演戲就掂 跟佢學返1年半載你可以橫掃tvb 踩踏香港演藝界 進軍荷里活loveliness:

你又係邊度乞5積分番黎
講緊事實渣,你就引笑
見到你個標題可以諗到d咩
自大,扮野,冇料

tvb唔岩我啦,岩你多d 你咁鐘意扮野
成日扮神手領導人  你咩皮係人都知架啦:lol :lol

版主,我冇挑起罵戰架 以事論事 唔好再鎖post了
廢事樓主又變負分變乞丐 又要問人乞分

回復 86# 的帖子

你都識講人地真心求學
你唔好再出黎害人
放過人啦 新手無罪架
你要教人玩冇問題 但係你都要有自知知名

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2014-7-4 00:13 發表
你又係邊度乞5積分番黎
講緊事實渣,你就引笑
見到你個標題可以諗到d咩
自大,扮野,冇料

tvb唔岩我啦,岩你多d 你咁鐘意扮野
成日扮神手領導人  你咩皮係人都知架啦:lol :lol

版主,我冇挑起罵戰架 ...
乞?我仲以為剩係你個人行為有事,估唔到你嚴重腦殘 呢點唔同你講 因為你GG左,其二 我咩皮係人都知?邊個知啊?點睇係呢到我FD都多過你啦 技術分明好過你啦 知你唔服我嫁啦

你唔係寂寞到咁還是無朋友同你玩?搞到要搵我嘈啊 你要嘈入黎RC同我嘈 等下你條友仔引下我地笑都好

:lol

2631 4501<

發新話題