發新話題

現而招中上實力戰友,掃街場自以為是玩家

[Close]

回復 41# 的帖子

積大多水無益,分D黎
輸左比你

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2014-6-11 17:00 發表
一句都尾誰人打機只求輸   .當時經歷左d咩你又知?我點解咁做你又會知? 網絡世界反映出人真實既個性 不過我到現在都係求娛樂 享受交流  最開心呢到識到班有玩得 又講笑既朋友們PS 係我面前唔好扮大袋  ...
你覺唔覺得你講野好有矛盾
又話求輸 又話求娛樂
措詞不當呀
想盡辦法去合理化自己既行為
到底係因為年少無知定還是係有所經歷
你自己最清楚 你亦都冇必要同人解釋
PS 你係我面前 只係一個成長緊既小朋友
仲未有資格需要我扮野 唔好太高估自己
網路世界黎

回復 47# 的帖子

佢第一句係話邊個人打機只會想輸吧

回復 48# 的帖子

佢唔明唔好怪佢

引用:
原帖由 凌霄雲 於 2014-6-11 21:02 發表
你覺唔覺得你講野好有矛盾
又話求輸 又話求娛樂
措詞不當呀
想盡辦法去合理化自己既行為
到底係因為年少無知定還是係有所經歷
你自己最清楚 你亦都冇必要同人解釋
PS 你係我面前 只係一個成長緊既小朋友
仲未有 ...
請問你要吵架 還是講道理 還是要交個朋友? 先君子後小人你尊重我 我實尊重你 廢話不要多 友誼長存 仲有我係一個成長既小朋友 shit 你一定好老 我要叫聲你叔叔?

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2014-6-11 23:23 發表
請問你要吵架 還是講道理 還是要交個朋友? 先君子後小人你尊重我 我實尊重你 廢話不要多 友誼長存 仲有我係一個成長既小朋友 shit 你一定好老 我要叫聲你叔叔? ...
可能你誤會左我意思 我唔識你 你唔識我
點會冇啦啦想同你嗌交 或者可能係你曲解左我字中意思
朋友唔會覺得多 叔叔就唔好啦..哥哥冇問題既

引用:
原帖由 black道生涯 於 2014-6-11 21:40 發表
佢第一句係話邊個人打機只會想輸吧
多謝提醒 的確係我睇錯

回復 51# 的帖子

想交就掂啦又多1個手足   不過就算大 你都會唔大我好多 思想成唔成熟就唔知 不過我覺得就算你年紀多大 但思想幼稚也無補於事

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2014-6-12 01:02 發表
想交就掂啦又多1個手足   不過就算大 你都會唔大我好多 思想成唔成熟就唔知 不過我覺得就算你年紀多大 但思想幼稚也無補於事
你講得好岩 但你絕對唔需要刻意向我定位自我
你既做法 太年輕 明白思想幼稚亦無補於事
咁希望你可以盡快改除惡習 勿再引人發笑
小狼 好高興識到你

回復 54# 的帖子

你覺得我年輕 只是你的想法 我有我性格 唔洗你負責
但我都好希望你係我唔面前唔好講野咁自我理性判斷一件事錯興對
呢點我唔同意 都黑我憎
不過Nice to meet you

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2014-6-12 17:40 發表
你覺得我年輕 只是你的想法 我有我性格 唔洗你負責
但我都好希望你係我面前唔好講野咁自我理性判斷一件事錯興對
呢點我唔同意 都黑我憎

不過Nice to meet you ...
NICE To meet you

回復 56# 的帖子

:lol 2蚊才是王道

回復 41# 的帖子

SOR  我以後唔會抽水

回復 58# 的帖子

你依家咪仲抽緊囉 真係唔好抽太多
輸左比你

回復 59# 的帖子回復 60# 的帖子

抽水點先可以抽得勁 求教 :'(

發新話題