發新話題

現而招中上實力戰友,掃街場自以為是玩家

[Close]
引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2014-1-31 14:13 發表
加油...................
留證據
影圖比天鎖版主
叫佢處理

陳年舊片唔知係唔係呢位小狼哥0.0
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有無圖 REPLAY太煩

引用:
原帖由 凌霄雲 於 2014-6-9 18:16 發表
陳年舊片唔知係唔係呢位小狼哥0.0
係rp 到cut張圖都好吖。。。好耐未睇過小狼哥啦
輸左比你

嘩 走9上水

回復 32# 的帖子

好耐之前??  我技術改進未那時侯??我敢講要挑1.1 各位夠做既埋黎 我呢位小朋友返工返到苦悶 長期唔打卡 但技術仍然沒差,現在的玩家技術未有人值得我欣賞 如果識其他平台高手歡迎 不過係gg c都打混哂 SR ,殺手 ,TR本<人gg c名Taiwan Ob 想領教實力既留言一齊玩啦 有RC都可 因為RC長期有女 單身既朋友歡迎a_a 16-21歡笑舞盡在淫笑中

回復 34# 的帖子

又唔搵我 我挑你

回復 33# 的帖子

我上水係應該既
輸左比你

回復 37# 的帖子

考完試即刻搵你
輸左比你

好我非常支持你.........

回復 40# 的帖子

抽水的回覆 無品 :@  重要講咩我非常支持你 .假到你

哈哈 小狼大個仔啦喎
對比你以前既說話
依家好左好多
有文有路
加油

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2014-6-9 23:07 發表
好耐之前??  我技術改進未那時侯??我敢講要挑1.1 各位夠做既埋黎 我呢位小朋友返工返到苦悶 長期唔打卡 但技術仍然沒差,現在的玩家技術未有人值得我欣賞 如果識其他平台高手歡迎 不過係gg c都打混哂 SR , ...
真係幾耐下
不過個RP名唔係我改
相信係你當時既態度令到人地有心屠你放上VLAN 0.0
打機打到你咁有成功感你都算係第一人

回復 43# 的帖子

一句都尾誰人打機只求輸   .當時經歷左d咩你又知?我點解咁做你又會知? 網絡世界反映出人真實既個性 不過我到現在都係求娛樂 享受交流  最開心呢到識到班有玩得 又講笑既朋友們PS 係我面前唔好扮大袋 好ON_  你咁講野我會覺得你好雷 (小狼大個仔啦WO<<)

回復 41# 的帖子

老師 抽得好唔好啊我

發新話題