41 123
發新話題

好冷清

[Close]
我系技戰原作>_> (N年前嘅劣作

引用:
原帖由 jim11237 於 2014-3-4 22:10 發表
哦~
原來如此

宜家重新整緊"英雄傳奇" ->快速打鬥game

引用:
原帖由 jim11237 於 2014-3-4 22:10 發表
老老實實 其實我未見過技能大戰

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-3-5 23:19 發表

老老實實 其實我未見過技能大戰
sosad...應該系話技戰II,因為I未正式推出(胎死腹中
係咪系試試0.0我穩到最後一個版本(不過地形始終唔係我強項...唉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 jim11237 於 2014-3-6 00:30 發表

sosad...應該系話技戰II,因為I未正式推出(胎死腹中
係咪系試試0.0我穩到最後一個版本(不過地形始終唔係我強項...唉
地形既話整整下都差唔多姐
只係唔夠D專門整地形果D勁

sosad
重新念過d技能組同埋寫過d技能說明真係好麻煩

引用:
原帖由 jim11237 於 2014-3-6 16:31 發表
sosad
重新念過d技能組同埋寫過d技能說明真係好麻煩
咁不如唔好搞仲好

引用:
原帖由 jim11237 於 2014-3-6 00:30 發表

觸發技能係幾好
但係.....我咩都睇唔到
所有自訂部隊/技能都睇唔到

之前都整過幾張小地圖
不過d地形都係x_x
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=386873&highlight=
上面張圖彈game原因因為d細怪 只要唔殺就無問題
不過知道既時候已經冇左張原圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ysera 於 2014-3-8 20:38 發表
之前都整過幾張小地圖
不過d地形都係x_x
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=386873&highlight=
上面張圖彈game原因因為d細怪 只要唔殺就無問題
不過知道既時候已經冇左張原圖

225609 ...
你個官渡之戰我玩過
玩完之後勁無奈.......

41 123
發新話題