發新話題

[原創] 玩DC玩BUG果個傻仔埋黎啦

[Close]

玩DC玩BUG果個傻仔埋黎啦

有D人柒下柒下嘈兩咀就用BUG真係SO尻SAD~,~
冇品的小朋友唔係留係VLAN玩啦,我講左放REPLAY就會放,唔似你得把口玩埋D咁無聊既野啦 睇完得淡笑
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 bsmall 於 2014-1-12 15:25 發表
四個字講哂

先撩者賤
邊個先撩者賤呢唔知?睇番佢食左我幾錢先,我唔講佢會俾?.?

引用:
原帖由 八奇‧周瑜 於 2014-1-12 17:09 發表
你條死傻仔  晚晚入我FD 埸玩國王走埸  你仲有面話人既?
又係傻仔分身,唔敢用正身就摺埋啦你
仲有我一個星期都冇玩3次點晚晚啊薯仔

引用:
原帖由 ronron123456 於 2014-1-12 20:43 發表
人奶, 我決定用正身吊你, O唔OK?
柒頭川唔好**粗口**嘈住啦

引用:
原帖由 bsmall 於 2014-1-12 20:43 發表
比完都仲係度嘈果下黑人憎牙麻

笑左
開場前唔知邊個話人搶怪果陣唔見你咁講?.?
算吧啦,姐係我唔嘈得人某人就冇問題??明白哂啦

引用:
原帖由 Reason卍ChuN 於 2014-1-13 19:42 發表
-.-我想問 d人圖都冇張 點叫人相信._.?
佢地都係果幾個傻仔黎,開分身嘈佢地就叻得個屈字邊會有圖

引用:
原帖由 lthjimmy 於 2014-1-13 19:57 發表
我想問下牛奶哥你系咪冇野做,做咩成日開D無聊貼...
咩叫

成日?你係唔係食大左啊?無聊

貼就咪抽水啦薯仔

引用:
原帖由 姜子牙 於 2014-1-13 00:55 發表
死廢青  講經咩  走埸狗  成日係到總合01  玩國王TD走埸  正一死廢青
唔好笑死人得唔得啊何謂走場狗呢?何謂

廢青?可能係既我自認我好

廢,2字頭車都唔係自己出錢SO SAD
番工搵得幾果小小錢..唉

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-1-13 23:03 發表

講真你仲衰過佢
人地要拎出黎俾人笑咪由得人地囉>,<

最好笑係係咁話我走場果D又圖都冇張果下先慘又冇RP
你地要圖我有啊>,<加上走場呢家野我玩十場TD可能會走一場既 唔似你地日日坐係電腦前面唔冼出街唔冼食飯唔冼做野仲有你地講既TD我一早玩到悶左啦 10日都唔會見到我玩一場又點會日日走場啊 笑死左你話我玩守城卡戰走場就話姐

引用:
原帖由 bsmall 於 2014-1-14 02:37 發表
成日九唔塔八 此貼已完
邊個九唔塔八就見人見智啦,我又唔係話你係開BUG個傻仔,你認?

發新話題