發新話題

[交流] 2013人氣動畫TOP10(已出)

[Close]
有冇人知幾時有得睇???
人生若只如初見。

好唔好睇呢家野咁主觀,試問憑咩話唔認同自己意見既人低等?

東京暗鴉  機巧  我的青春  都唔入圍
人生若只如初見。

境界4甲
但翠星第6,打工打8就奇-.-

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2014-1-24 22:13 發表
境界4甲
但翠星第6,打工打8就奇-.-
我覺得惡魔高校應該系第1先岩

我係睇呢個

http://www.acfun.tv/v/ac998019

全部一次過睇...

2013年基本上係進擊的巨人大勝

不過 點解女性角色唔係三爺....係炮姐..就知炮姐黨D刷票無節操(2萬個妹妹投票?)
之後男性聲優...其實聲優呢樣野...都係睇返咁多年既人氣..所以娘娘今年配兵長都係得第2..第1係福山...魯路修真係人氣長久
巨人不是全勝的

女聲優就慘啦..超多女聲優VS..炮姐個位聲優就第10比人KO左XD

釘宮 香菜年年包第1同第2...釘宮就算配咁少角色都可以頂住第2名已經算好好..我已經好感動...

香菜咁多角色配..唔第1都好難..但無咩好感..

人氣動畫...巨人第1 炮姐第2

估唔到粉絲2萬刷票輸左比巨人...

不過京阿尼都係10名內拎左好多...老虛都拎左2套10名內

人係日本版權睇唔到 有冇人話俾我知排名 拿 唔係只係我架 紅狗都想知架。。

都估到巨人一定第一,13年真係好hit

回復 19# 的帖子

只計動畫 FZ的確做得好過SAO
拎埋小說黎講點比較 1套完左 1套仲連載緊
咁樣計歷史 SAO好似有11年

引用:
原帖由 洛雪 於 2014-1-31 05:49 PM 發表
只計動畫 FZ的確做得好過SAO
拎埋小說黎講點比較 1套完左 1套仲連載緊
咁樣計歷史 SAO好似有11年
兩個性質冇得比較

一個比"前傳"限制左,所以一定會有完結來交代成個主題Fate/Zero
而且小說既文筆同動畫一樣好有觀賞性
有d作品唔一定出得多就等於好有時簡短得黎有頭有尾反而更能帶出主旨

SAO設定都幾好,可能睇小說同睇動畫會有另一種感覺,可惜我對純文字冇抵抗力

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2014-1-27 21:49 發表
人係日本版權睇唔到 有冇人話俾我知排名 拿 唔係只係我架 紅狗都想知架。。
...屈勁我想知

有冇d 更公平既排行榜
人生若只如初見。

有冇動漫歌既排名

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-2-4 16:58 發表
有冇d 更公平既排行榜
你搞就更好公平ga啦

大老師無上榜

發新話題