30 12
發新話題

[討論] [留意]好可愛既小朋友另教傲鬥BUG

[Close]
引用:
原帖由 Reason卍ChuN 於 2014-1-13 19:40 發表
好多人入黎抽水@@" 圖都冇張 口講無憑
同意
不過我都係黎抽水的

牛奶V_V  <--- 佢諗咁多都係想出名,咪比佢上位囉 冇人阻佢架啦 綜合區呢排多得佢唔少,
佢最_叻係乜?我唔講冇人會知,,咁我就大方D扮下佢啦...佢一玩得唔倨既時候就會同你講
-->(vlan見)<-- 名句黎....想點_樣呀?? 冇野講都唔好搵廢話黎講啦唔該你,..學埋D幼稚行為!!
覺得你連小朋友都不如....有D野係我先知既...認真F12  假好心你最叻~ is game

引用:
原帖由 殘零極 於 2014-1-13 17:51 發表
牛奶V_V  ???   你打d字太小啦,UP長D啦,你以後唔_洗玩我場就係咁多,我理你邊_個,見你一次就踢你一次   唔知邊_個啦,玩唔起既就彈_開啦,  仲有我唔想笑,真係唔_想笑,,咁大隻字既 個名 仲要紅色既錯字 眼殘唔 ...
冇人要同你玩啊柒頭,反正事實係點係人都知咖啦柒頭

引用:
原帖由 lthjimmy 於 2014-1-13 19:22 發表
牛奶你臭名已經遠播,快D起過第2個帳投胎啦
呢家先用正身 你柒唔柒D啊?傻仔唔好話自己啦

佢想投胎呀?冇佢份!!!聽大家咁講...以後國王TD都唔會有佢名存在架啦

冇圖冇真相.樓主點講都得啦

(冇人要同你玩啊_頭,反正事實係點係人都知咖啦_頭) 唔好係人都知好冇啊?同你文化上既語言交流真係好可悲呀!!!!你有腦既不過唔知生係邊咁解喎

小朋友你講緊咩呢唔知

再睇番#1果陣
睇睇下發現
其實關bug咩事
定係我睇漏眼
我完全見唔到一d內容關bug事
可能我真係眼殘啦

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-1-13 23:13 發表
再睇番#1果陣
睇睇下發現
其實關bug咩事
定係我睇漏眼
我完全見唔到一d內容關bug事
可能我真係眼殘啦
]
睇埋下面D回覆先啦

引用:
原帖由 牛奶V_V 於 2014-1-13 23:16 發表
]
睇埋下面D回覆先啦
咁應該係我眼殘

回復 23# 的帖子

阿伯,,你理解唔到小朋友講既野係正常既~唔洗太過在意喎,,你老啦連個腦都老埋

喱個世界就算親眼睇到都未必知道真相
路過抽下水唔岩聽當睇唔到啦!

引用:
原帖由 abc3384 於 2014-1-14 16:33 發表
喱個世界就算親眼睇到都未必知道真相
路過抽下水唔岩聽當睇唔到啦!
紅字句好似有點.....
唔岩聽唔係應該當聽唔到咩

引用:
原帖由 古物.帝 於 14/1/2014 18:28 發表

紅字句好似有點.....
唔岩聽唔係應該當聽唔到咩
喱個問題太深奧好難講解

30 12
發新話題