70 12345
發新話題

[交流] 【脫宅神作】White Album2交流帖

[Close]

【脫宅神作】White Album2交流帖

無論故事 音樂 女女都係一等一
點解會話係脫宅神作?因為當你玩完/玩緊依隻game嗰陣 你係唔會對面其他gal game/愛情動漫有興趣
動畫版都仲出緊 大家不妨一睇

啲歌有幾神?我唔直接答你

常見問題:

Q:White Album1和White Album2 的關係是?
A:WA2係WA1後10年的故事
只會有某D數場合提起WA1的角色
好似今集春希一開始係音樂室提起的森川由绮
就係WA1的女主角
另外最後有Show White Album的作曲和作詞
作曲的緒方英二係WA1的重要配角
WA1和WA2的關係就係咁多

Q:先玩左遊戲會唔會無咁精彩?
A:唔會。玩完遊戲仲可以睇到更多野。

***以上copy自某討論區

以下送上我辛苦搵返黎粒seed

http://forum.oiihk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=74101

重要提示:

請自備大量胃藥先好開始玩

迷之聲~歡迎大家上黎某討論區一齊討論

係game黎??? pc定咩...

咁係咪要玩埋1

黑長直 正

玩完+睇完就唔會再對其他作品有興趣..大家真係要入坑?

引用:
原帖由 Accelworld 於 2013-11-24 09:57 發表
係game黎??? pc定咩...
我玩緊果隻pc版本
引用:
原帖由 sM× 於 2013-11-24 10:02 發表
咁係咪要玩埋1
唔需要 1嘅遊戲都有相當歷史 加上冇咩關連
動畫都可以唔洗睇1
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-24 12:48 發表
坑當然係要用黎入架啦

好波 E加DOWN先.....

得罪講句 緣之空完勝你所講既依兩隻作品
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-11-24 18:41 發表
好心你緣之空就唔好拎出黎講啦

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-11-24 18:41 發表
緣之空唔係脫宅作..可惜

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-24 12:48 PM 發表
有個坑我一早入左

個作者仲愈掘愈深

好耐之前就睇過幾集 1季  有首歌唔錯.
睇番先
奇策士とがめ。

70 12345
發新話題