發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2013-11-10 04:41 發表
會長之子
有冇會長個仔既資料?.?

我認為心源流可能係強化系入邊最強既流派
將內心既激昂慘透住每片肌膚,將力量凌駕於任何人身上,然而不停超越肉身既限制...

岡既話,只要為義而戰,就能夠戰無不勝
選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-11-14 17:10 發表
新果一集諾布能力好正
自由穿越空間....
殺人都特別快
莫老五又係...但後期莫老五應該唔夠敵人打
佢後期淆到成隻豬咁= =俾隻蝴蝶ko左次 莫老就算吧啦= =
12支隊都講話佢地只係渣渣,係會長既陰謀,因為會長想阻止人地(強者)搶王 (google番來)

但諾布既能力加埋強化系就真係 激戰
選擇性回覆

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-11-16 03:43 發表

其實唔算渣架喇 但敵人真係前所未有咁強大 就連會長都要靠現代科技 玩自爆先搞得掂

成班屈機獸
如果話蝴蝶同獸人一開始已經將自己作為食物送俾王,王因此變強將會長ko都算合理d,
點知= =會長士俾人輕輕鬆鬆就ko左,喊出來

黑暗世界怎玩.......
選擇性回覆

但係會長,應該都算係hunter入邊最強既念者,(冇第一都有前5掛)輕輕鬆鬆就rip,仲要用禁武先殺死王(即係意味會長係100%被制霸)

而主角係小岡同奇犽佢地阿,佢地只係岩岩學佬冇耐既小毛頭,天份幾高都好啦,冇理由岡入到去次次都要強制成長咁作戰掛= = 吾通又開多招掛出來,2個人花幾年時間又進化多次
選擇性回覆

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-11-17 22:07 發表

本來以為會長都有一戰之力 吹到咁鬼勁 點知一拳打埋去..郁都唔郁 王d面部肌肉仲硬過會長個拳頭(我諗都係睇念)

王死就一定要死 人類無可能接受到比佢統治 整個社會系統都會變
但會長真係死得太快 加上用呢種 ...
十分認同= =
幻影旅團,都吾夠會長打啦= =(心諗老幾)
何況係王

不過既然酷拉比卡用怨來立下制約從而強化自己能力,我諗最好既結果係會長都立下制約,只可以對蟻只用念,強化自己既念能力等等.....與王一戰後會長失去左所有念能力變番個普通人,之後會長指導岡同奇犽再而踏入黑暗大陸挑會長個仔機
選擇性回覆

西索咪又係個渣渣= =
競技場/貪婪之島,已經足夠說明佢實力係點

我個假設,王的死亡,即表示嵌合蟻已全滅

會長都未淪落到要2個小鬼保護掛= =

再一個假設:
人類世界裡,會長係最強,
王喺暗陸入邊不是最強,
而人類最強同一個吾係最強既獸型生物打,喺完敗既情況下戰敗,
咁你想佢地岡同奇犽點設入去暗陸度開始新旅程?(佢地先係主角)
再加上暗陸劇程入邊,敵人強度既設定一定會俾之前增強,連最強也完敗,怎玩?
選擇性回覆

咁作者好少講佢阿ma=3=

佢入到幻影旅團緊係要有一定既足夠實力啦,只不過同班蟻再比較,構成渣渣2字.....

可能我真係接受吾到會長俾人秒= =

吾知你地既結局又係點呢?
選擇性回覆

引用:
原帖由 無撞 於 2013-11-27 08:00 發表
即刻變糞作
笑死= =

如果下下合體技,利用我上一點既假設,咪每一次都要CALL哂人先打得WIN
選擇性回覆

即刻變糞作

諾布能力勁但作者設計佢個人(內心)廢到= =但話時話可吾可以將個王困落LOKBU個次完空間呢?而且話說鎖匙得能力者有
選擇性回覆

根據情況,睇來下下/下下下集開始突擊
下集應該講奇犽
選擇性回覆

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2013-12-6 06:38 發表

初生之犢不畏虎 岡果種係唔知死  而且身為強化系 四肢發達 頭腦簡單
一個係理性,一個係[野]性 :hug: 啲個世界就係缺少岡啲種性格既人
選擇性回覆

講真= =動漫出親d電影版,10套有8套都好有趕工feel,即係馬虎

好似h h上次咁= =睇完之後真心覺膠,講到敵人咁勁,加個預告咁有型,實冇死啦.點知= = = == = =廢到一個今字加個口

明明講隻紅眼仔,點知威哂既都係岡同奇犽
選擇性回覆

作者定既姐d人物定位,吾洗咁認真
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-11 11:00 發表
但係佢呢家都無咁驚拉- -
佢都開始改變緊
唔係以前未打都驚
雖然佢從小就培養到咁
但佢呢家後來都變緊
咁事實佢地真係同一類人
比勁既人放出氣場嚇一嚇都真係會咁
如果係岡+會長果類.不而只會流幾粒汗
唔會咁淆-. ...
佢地吾係吾識淆,而係個場合吾俾佢淆 :L
好似岡咁,佢地醒覺點主要係同伴同生靈,只要佢既同伴/(生靈)受左傷佢就會跳制,典型大男人主義,係擔任領袖既角色
選擇性回覆

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-19 09:47 發表
就黎開始計劃了
一集期待一集
真係好正~_~
遲D個劇場版....有無話邊度有得睇!?
呢家覺得D蟻幾好人...其實佢地都有良心
唔係咁殘暴
你都幾易俾人扼 :lol :lol
選擇性回覆

發新話題