發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
其實而家係咪已經冇人會叫基路亞?

引用:
原帖由 ReDo 於 2013-9-10 06:26 發表
其實而家係咪已經冇人會叫基路亞?
我會

引用:
原帖由 無撞 於 2013-9-10 07:45 發表

我會
me too
叫奇犽好似會怪怪地

因為最初喺tbb到睇 到而家都未習慣叫奇犽

唯一睇既動漫就係hunter
最鐘意小傑/小岡,性格單純,溫厚善良,在朋友面前會肯第一個企出來,真係好man
最新既95集,我覺得係暫時咁多集入邊最正既一集

如果池到出番個會長前傳幾會好呢,對馬哈超感興趣的,(((桀諾既祖父)))

少少劇透,(海特)冇死到,靈魂轉移左其他生命體到,詳盡吾講啦,因為我都係google睇番來=.=.=.=.=.=

(((wawawa,奇犽個妹先係最強,我覺得.....

選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

回復 50# 的帖子

我都覺
呢家最新果集真係...正到無法評論
-.-其實凱特死左架拉,只不過比人操控緊...活人操控死人
我都推薦佢應該出返個前傳0.0

回46#
呢家係米漫晝先會咁叫架@@?動晝真係好少見到...

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-10 23:05 發表
我都覺
呢家最新果集真係...正到無法評論
-.-其實凱特死左架拉,只不過比人操控緊...活人操控死人
我都推薦佢應該出返個前傳0.0

回46#
呢家係米漫晝先會咁叫架@@?動晝真係好少見到... ...
未死阿,俾喵女控制戈個只係驅體,但凱特靈魂還在..))))佢有招念叫絕對不能死....佢附身落左隻蟻兵(女)入邊 (漫畫資料 )

你有冇睇電影?套野搞到我有少少憎奇犽=.=雖然係俾人植入念針,但點可以咁對朋友 小岡仲因為佢冇左對眼,但小岡冇怪佢,仲當佢係朋友,真係好有肚量....嗚....hunter入哂腦
選擇性回覆

第95集有冇SEED或者LINK 搵唔到

支持丫.吾係你放上泥我都吾知有劇場睇

引用:
原帖由 巴士上的人 於 2013-9-11 19:56 發表
第95集有冇SEED或者LINK 搵唔到
百度影視 其實內地網好多都有嫁
選擇性回覆

呢到各種劇透

回復 52# 的帖子

奇犽佢哥好9囉-.-只能說
搞到奇犽咁對剛

回53#
你要既我可以放
至緊要可以分享

回54#