發新話題

《Divinity Dragon Commander》 現已正式支援

[Close]
一樓 已添加 遊戲轉載地址 & 遊戲漢化包  

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-8-8 16:06 發表
一樓 已添加 遊戲轉載地址 & 遊戲漢化包  
單左想問係咩區到連?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-8-8 18:57 發表
單左想問係咩區到連?
香港綜合, 目前等 漢化3.0的有問題...入戰鬥畫面時,遊戲會崩潰.
待漢化穩定後,再開專區,.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-8-8 19:05 發表

香港綜合, 目前等 漢化3.0的有問題...入戰鬥畫面時,遊戲會崩潰.
待漢化穩定後,再開專區,.
我都係

點解話遊戲版本唔同唔比入人GAME一起玩 要點做

引用:
原帖由 ●PinK_x影 於 2013-8-9 17:07 發表
點解話遊戲版本唔同唔比入人GAME一起玩 要點做
到 1樓下載

遊戲程序地址: [進入]   遊戲升級檔v1.0.18.0 [進入]   遊戲漢化3.1地址:[進入]

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-8-9 18:12 發表

到 1樓下載

遊戲程序地址: [進入]   遊戲升級檔v1.0.18.0 [進入]   遊戲漢化3.1地址:[進入]
飛G有時間而家挽?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-8-7 21:38 發表

orz 神之國度

恩, 明日,考慮放出下載.. 等多日吧,,同alan 玩得太爽,
E到1MB網要200HKD1個月
最快15MB網要1200HKD1個月
貴死.加上對外國網路又係唔好.所以=[

更新時話我個rusher唔係個file到但係我睇過係個file到 要點做 更新唔到

引用:
原帖由 ●PinK_x影 於 2013-8-10 15:38 發表
更新時話我個rusher唔係個file到但係我睇過係個file到 要點做 更新唔到
我無理佢不過都更新

引用:
原帖由 阿平 於 2013-8-9 22:34 發表
E到1MB網要200HKD1個月
最快15MB網要1200HKD1個月
貴死.加上對外國網路又係唔好.所以=[
叫人係香港下載好, 之後SAVE 落手指, 再寄去賓賓國比你.

引用:
原帖由 ●PinK_x影 於 2013-8-10 15:38 發表
更新到了嗎?
引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-8-9 19:53 發表
飛G有時間而家挽?
這個遊戲玩ㄧ場起碼1-2小時,不過形式好正,不錯玩,你可以介紹你朋友一起玩.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2013-8-12 11:04 發表
叫人係香港下載好, 之後SAVE 落手指, 再寄去賓賓國比你.
我慢慢下載似仲快--
E到寄野.....

點解bt down左成2個鐘
都係得5%

hkbn 100m

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2013-8-12 21:45 發表
點解bt down左成2個鐘
都係得5%

hkbn 100m
我都係卡左15%成個鍾先無啦啦狂彈

發新話題