發新話題

[討論] vLan官方地圖:信長之野望F 14.0I

[Close]
引用:
原帖由 ☆ω☆ 於 2013-8-1 18:44 發表
一開頭我係埸主都有D DELAY
D人以經開始話LAG 之後愈玩愈話定哂格
吾係1-5個人 而係問過哂 9個人都係咁
轉左幾個人開埸試都係咁
我都想玩新圖 可借LAG問題根本玩吾到 ...
這個版本,我們測試的時候.確實沒有這麼嚴重.

請問你玩的是什麼版本?

回復 16# 的帖子

會唔會你部機勁d
  

引用:
原帖由   -Kzrk★ 於 2013-8-1 21:21 發表
會唔會你部機勁d
我部電腦3年前買的, 測試時還有其他會員參與在內.

我真是想,說lag的會員, 可以同我一起試下.

回復 18# 的帖子

我系d 舊網吧玩都唔太lag 但其他玩家走哂場
  

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-8-1 21:27 發表

我部電腦3年前買的, 測試時還有其他會員參與在內.

我真是想,說lag的會員, 可以同我一起試下.
你整番去到似13.2B既水平  大家就會玩下拉  咁LAG大家都唔想玩

回復 16# 的帖子

14.0H圖
1-3個lag可能埸主問題
3-6個lag可能個d機問題
10個都lag會吾會係個圖本身有問題.

新圖我試左埸= =無lag
埸主機負何5到都可能會影響到其餘9個玩家

10個人都無lag點計先
扮咩lag姐== 吾敢玩米吾敢玩囉
]

引用:
原帖由 俬寵 於 2013-8-1 18:11 發表
好想玩新圖,但係無人。唉。。。。
好明白你既感受,我都好想玩新圖,but個個fd都玩緊舊圖

引用:
原帖由 edisonkiller 於 2013-8-1 23:00 發表
10個人都無lag點計先
扮咩lag姐== 吾敢玩米吾敢玩囉
咪又系圖一張點會唔敢玩
  

改改模組 我可能會考慮玩既

街場可能雙軍都可以用到大家既英雄
其一:更加多組合陣型出現左 增加左一Lv死既機會..
以前睇片 百地放屎 左左木拉 但宜家都唔使 有平手/服囝
個人意見勿插
破壞左信長一直流傳落㴝既傳統
可能令到某D玩家接受唔到咁大既改變
從而玩返舊圖
醉愛莉薩菈♥

咩叫服囝??????

玩咗次新圖,種感覺就係好似低階機桌面開緊幾種遊戲邊玩魔獸咁。
可能真係電腦既性能問題啦。

又有新圖.支持.玩下先

發新話題