19 12
發新話題

NaRuTo_RZCDZ[3.22]beta3 地圖安裝包

[Close]

NaRuTo_RZCDZ[3.22]beta3 地圖安裝包

先感謝`完整模組 + 地圖
但真係好想同作者講聲....你想點>???<<
暗位關哂-_-  大本多左3千開無敵- -?
人物技能 時間```幾隻英``都大改時間```時差2-5秒都有```

沒暗位```影玉功能大掉=_=`
240屬```都爆吾到一座千幾血`既{柱石}

就算我幾愛火影````都接受吾到``作者改到咁```

地圖變番以前 加番2隻英 米得囉
""""""

引用:
原帖由 隱青=] 於 2013-5-26 10:04 發表
先感謝`完整模組 + 地圖
但真係好想同作者講聲....你想點>???
而家已經唔係玩爆城 係玩積分 改到點無咩關係
至於暗位其實應該一早封 之前所謂既上暗位行為都唔係作者原意

玩積分~_~? 爆一支柱300 成隊 1積分```點玩積分法= =?
例如: 如果抽中 婆婆`山中`鳴人`咁既組合```就算霸氣團`神隊都等輸啦= =
如果沒得暗爆-_- 變相小左好多野````正係可以殺人??換積分..."

我正係講出個人意見~_~我係覺得改衰左火影張圖

呢張{正圖}開左咁耐``火影迷```DL完都吾玩-_-改得太差
改完```D組合``限制多左太多

引用:
原帖由 隱青=] 於 2013-5-26 16:16 發表
玩積分~_~? 爆一支柱300 成隊 1積分```點玩積分法= =?
例如: 如果抽中 婆婆`山中`鳴人`咁既組合```就算霸氣團`神隊都等輸啦= =
如果沒得暗爆-_- 變相小左好多野````正係可以殺人??換積分..."

我正係講出個人意見~_~ ...
你自己都答到點有積分 問黎做咩
抽? 無人叫你抽 無自信玩咩都會肥到就咪抽 自選算啦
抽中婆婆山中鳴人就唔贏得? 汁雞? 合作? 同埋另一隊殺左另一隊你自己隊都有分加 唔夠殺咪爆塔
無得暗爆係正常 無遠攻技或上山技就只會比人屈死 咁就唔公平
而家個ser得100人左右 張圖無咩人去宣傳 少人玩呢張圖係正常 而家亦都開始多人玩新圖 係其他平台都慢慢開始多人玩
仲有 我唔覺霸氣團勁@@

絕不支持新圖

霸氣團很強
夠5夠 狼牙 b仔 黑皮 lonely狼 神奇bb lok 馬田 佢地打

回復 7# 的帖子

吾尊重既說話吾該收返```霸氣團 係火影區算係經驗老到既一班玩家``我只係找來做個例子
我只係指出``沒左暗位既情況```鳴人呢種英``小左幾多機率可以去爆

幾多有自信既玩家會抽英```
如果好似你咁講```為左嬴全玩家自選 我諗4代`恩`山中呢D英``一定會場場見

OK仲有```抽中我所講個3隻英```你答`{汁雞}``{合作}?

你答汁雞我原諒你```識玩既玩家都有呢個諗法```有實力既玩家`會主動出擊 不過視情況`

你答合作``我就覺得你9吾搭8```我搵左霸氣團做例子``你覺得佢地玩得吾合作? 定你有其他意見?

回復 10# 的帖子

正所謂 盲拳打死老師父.學無前後 達者為先
老到不一定是神組
我覺得有實力既玩家 係唔會狗沖 歡迎挑機
by藍鳥
""""""

引用:
原帖由 神風ovo 於 2013-5-27 18:44 發表
正所謂 盲拳打死老師父.學無前後 達者為先
老到不一定是神組
我覺得有實力既玩家 係唔會狗沖 歡迎挑機
by藍鳥
完全吾知你呢段說話``同呢個新圖POST有咩關係``招人挑機你就選錯地方=]

回復 10# 的帖子

完全吾知你呢段說話``同呢個新圖POST有咩關係``招人挑機你就選錯地方=]
""""""

回復 12# 的帖子

有樣學樣 一家人姐-..............-
""""""

引用:
原帖由 隱青=] 於 2013-5-27 18:32 發表
吾尊重既說話吾該收返```霸氣團 係火影區算係經驗老到既一班玩家``我只係找來做個例子
我只係指出``沒左暗位既情況```鳴人呢種英``小左幾多機率可以去爆

幾多有自信既玩家會抽英```
如果好似你咁講```為左嬴全玩家 ...
首先我無唔尊重 我係話唔覺佢地勁 但係唔等於佢地廢
玩得耐就勁? 咩道理?
無暗位就爆唔到? 鳴人可以係買上忍個位置放20大爆
你抽中你覺得廢既英 咁係你自己攞黎 如果你唔想玩死幾隻英 你抽 係無問題 但係抽到之後唔好賴隻英ok?抽完之後又話咩廢組合 怨得邊個
至於<合作>方面 我唔明點解你會覺得我九唔搭八 可能係你理解錯 我只係話呢3隻英可以好合作咁殺到人 我唔明點解你會扯到去我話霸氣團唔合作 你理解下先

19 12
發新話題