發新話題

[討論] 宜家仲有無人玩個d.rpg架??邊隻好玩??

[Close]

回復 30# 的帖子

佢今日同我玩。。。
佢抛弃你(讲笑) :lol

回復 30# 的帖子

今日無乜時間 , 再pm 我吧

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-25 11:44 發表
月頭至月中必定上線 , 想揾我可以喺 vlan 論壇 pm 我 或者 用競時通 (兩邊帳號一樣既)
卡通rpg.....( 0.32 ) 我玩完好耐啦
                   Night Of Mist Rpg ..... 一樣
      嗱如果要玩卡通 rpg 不如玩 動漫r ...
話說 合7/7 要打很久呢
哈哈

回復 33# 的帖子

單人打王係耐 , 幾個一齊咪快囉.......
方法有快有慢睇你用邊個啫..........

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-25 17:11 發表
今日無乜時間 , 再pm 我吧
聽日??

.

回復 35# 的帖子

聽日.............全日休息 , 下個禮拜要返幾日工 . 我玩rpg就pm你好冇?

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-25 20:08 發表
聽日.............全日休息 , 下個禮拜要返幾日工 . 我玩rpg就pm你好冇?
ok

.

回復 37# 的帖子

順便問下你要玩邊個rpg先 ? (我是旦一個rpg都得)

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-26 11:09 發表
順便問下你要玩邊個rpg先 ? (我是旦一個rpg都得)
你揀我玩
.

小弟都想玩..可唔可以叫埋我E_E

回復 39# 的帖子

全韓文都可以 ?
順便推介一下我近期有玩開既韓文rpg
(1)  SMD rpg   <---- 幾好玩.... 唔會太難明白點玩
(2) Greed rpg <---- 暫時未見有冇合成 , 可以當係純入副打裝咁玩 .
(3) 熊王 3.64 (由於版本內容改變幾大 , 所以可當新遊戲咁玩)

熊王我有3.71版本
需要嗎?

引用:
原帖由 abc3384 於 2013-5-26 13:12 發表
全韓文都可以 ?
順便推介一下我近期有玩開既韓文rpg
(1)  SMD rpg   
韓文冇問題
以前卡通都係咁玩
最緊要你帶到我升

韓文冇問題..最緊要係有人識腸睇= =熊王小弟都玩過a_a

不如講下幾時玩同埋咩SER先啦e_e

回復 42# 的帖子

有熊王 3.71 版就放上黎比我吧!

發新話題