32 123
發新話題

[疑問] 我想問下有邊套動畫/GALGAME可以比美

[Close]

我想問下有邊套動畫/GALGAME可以比美

我想問下有邊套動畫/GAME可以比美神作緣之空?
我暫時正係搵到美少女萬華鏡1
唔通真係無其他作品可以挑戰到緣之空王者地位?
似曾相識

....

首先如果你話GAL GAME 要搵到比美緣之空 呢D咁一般般既作品

我諗就應該大把...

緣之空呢隻作品你咁多可以話係神作...咁你應該要玩多7-10年GAL GAME先得

我就推介你玩8月社既GAL GAME

你自己WIKI查8月社就一堆架啦

算LA同你地班凡人解釋黎哂氣...
似曾相識

講真我feel唔到緣之空係神作

認真就輸了
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-5-16 12:41 發表
認真就輸了
あずさ

引用:
原帖由 篝ノ霧枝 於 2013-5-16 02:25 發表
算LA同你地班凡人解釋黎哂氣...
凡人?

你返去玩一次SCHOOL DAYS

動畫方式既GAL GAMES,我覺得只係動畫方式玩GAL GAME,呢隻GAME已經超越左好多隻GAL GAME

輸係輸係其他方面,例如畫風、聲優、故事。但係故事我覺得5星入面都有4星

而緣之空我覺得3星都無。而且緣之空係2008年作品,SCHOOL DAYS係2005年作品,相比之下,你覺得緣之空係神作好似無咩說服力,3年後的作品。

某女主角被殺3:48秒是自殺部份

前言﹕我覺得緣之空呢個故事同SCHOOL DAYS相比根本係一套只有畫風而無咩意義既作品

SCHOOL DAYS教左人唔好一腳踏N船+唔好拖拖啦啦,否則會BAD END例如自己死左或者對方自殺

唔明點解甘認真 係人都知樓主傻既
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-5-16 14:47 發表
唔明點解甘認真 係人都知樓主傻既
唔怪得知...好繼續睇漫畫

緣之空咁都算神作咩=.=

我玩過好多好玩過呢隻啦

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-5-16 22:24 發表
緣之空咁都算神作咩=.=

我玩過好多好玩過呢隻啦
緣之空呢套野....劇本咁CHEAP

我玩唔洗2-3日就100%晒

其他GAL GAME都唔止啦

LB都其實幾好 要重復玩NNN次先完成100%

樓主高見
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-5-17 04:12 發表
樓主高見
=_=

何高何見何拜?

少年 你太年輕了

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-5-16 23:47 發表

緣之空呢套野....劇本咁CHEAP

我玩唔洗2-3日就100%晒

其他GAL GAME都唔止啦

LB都其實幾好 要重復玩NNN次先完成100%
LB 三日100

32 123
發新話題