44 123
發新話題

解答: 有關"-insecure"彈game問題

[Close]

解答: 有關"-insecure"彈game問題

由於本人係好多張帖都見到同一個問題發問You have "-insecure" in the launch options which will prevent you from connecting to vac secured servers
以下將會略略解答希望可以幫到各位玩家

右kick桌面捷徑l4d2內容,睇睇目標後邊有冇加上-steam

補充少少
如果你係down佐2.1.2.1更新檔既話應該會自動加佐...
如果你冇後邊既紅色個行你可能係未更新
請打開X:\left 4 dead 2\left4dead2\steam.inf
睇睇係唔係2.1.2.1

另外:
如果都係唔得 1.試下去VLAN→設置→遊戲參數→到加番-steam -appid 550 -nohltv -novid -console

2.請試下關閉防火牆
我有個朋友都試過係咁,我幫佢關佐防火場之後就冇事

更新檔:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=489927&extra=page%3D1
如果都係有問題既話,可以pm或者係依個post下邊問下我

L4D2:★Tyler〞

好多好多人有呢個問題,
出面D POST既解決方法解決唔到,
有無高手?

1.我睇左係2.1.2.1
2.後邊己經紅色個行字
3.CLOSE左防火牆

做哂呢3樣都係↓
You have "-insecure" in the launch options which will prevent you from connecting to vac secured servers

仲有無第4樣野可以做?

回復 2# 的帖子

你有沒試過從21xx的版本開始更新去2121版-.-......

我更新完唔見有這d情況- -

應該係要係VLAN 設置果度加 呢度加完用VLAN開一樣會彈

你係用桌面捷徑開Game定係vlan開game...

整完之後一開GAME 彈舊Error binging

回復 6# 的帖子

你等一陣再開GAME或者重開機就可以

引用:
原帖由 彬仔★ 於 2013-5-17 13:27 發表
你等一陣再開GAME或者重開機就可以
吾洗重開機架..起工作管理員--->處理程序  搵個left4dead2.exe..之後結束左佢就可以再開多次GAME...
再係咁開多幾次就OK

回復 8# 的帖子

你個方法我都試過 不過有時都會彈Error binging出黎

有冇多個方法? 我做哂check哂,都係:
You have "-insecure" in the launch options which will prevent you from connecting to vac secured servers

做哂所有野都係有呢句野彈出黎,試左幾次都唔得

回復 11# 的帖子

試下重down L4D2

引用:
原帖由 方程式 於 2013-5-12 13:08 發表
好多好多人有呢個問題,
出面D POST既解決方法解決唔到,
有無高手?

1.我睇左係2.1.2.1
2.後邊己經紅色個行字
3.CLOSE左防火牆

做哂呢3樣都係↓
You have "-insecure" in the launch options which will prevent you fr ...
同你一樣,
請問有無解決方法??

我得左-.-不過部機食唔住係咁彈GAME-口-...

引用:
原帖由 chongkaho 於 2013-5-26 13:01 發表
我得左-.-不過部機食唔住係咁彈GAME-口-...
彈game意思係停止回應定係...

44 123
發新話題