發新話題

退卡戰

[Close]

回復 18# 的帖子

咁李白 奧班馬個d一定係啦

一句講晒
你唔串人,人地點會串你呢

再加上世界唔係好大架炸
就好似你既世界淨係望到d無實力既人
唔代表呢個世界係無有實力既人
你就好似一個自認高手,但一見到
人地勁你n倍就話人地開外掛/角度問題既人

同埋又係你自己講一言既出駟馬難追
你依家又同人打11
誠信去晒邊?好似梁振英咁?
其實你講咁多,講一句接定唔接咪得lo
淨係望你d回覆已經知到你係一個淨係識炮既人
有料既就挑毒男團團長啦

哈哈,彬jj唔係好憎玩11咩,-)  唔好插我隊*^_^*

回復 44# 的帖子

這個是連鎖效應通常都係小狼搞起所以我都已經見怪不怪

回復 40# 的帖子

傻既 大家手足黎架嗎 呢D野唔洗計

回復 41# 的帖子

紅字為重點  藍字為付錄 我回答你咁多問題 你比個哦我都算你仲要咀我 呢家同你好親?死基老//如來你打出黎既成語 如來自己都唔了解 點解仲要扮有文化 上YAHOO查 睇唔起/仲有呢 乜玩場卡好哂時間咩?不如唔好打機啦 唔好開電腦啦 因為好哂時間架  但最慘就係好似你呢D網絡英雄 ,毒男,穩蔽青年 真係無左電腦係唔我架WO~我講工欲善其事,必先利其器 呢一句係只不過係作比喻,你唔洗特燈係YAHOO查埋意思 含義黎回覆我架

回復 49# 的帖子

講到我咁有影響力 我地只不過 手足一條心 我地邊一個手足比D土立 圾 串串貢都會見義勇為 但這POST 都係想表達我地心中既意見

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2013-2-22 03:49 發表
一句講晒
你唔串人,人地點會串你呢

再加上世界唔係好大架炸
你就好似一個自認高手,但一見到
人地勁你n倍就話人地開外掛/角度問題既人

同埋又係你 ...
一句講晒
你唔串人,人地點會串你呢<<<一句?

再加上世界唔係好大架炸
你就好似一個自認高手,但一見到<<<自認高手?幾時?
人地勁你n倍就話人地開外掛/角度問題既人<<<話人地開外掛/角度問題既人,我又幾時?
同埋又係你自己講一言既出駟馬難追
你依家又同人打11
誠信去晒邊?好似梁振英咁?<<<<又係你地要逼人打,依家唔想同你地嘈我話打,又要串人想點?
其實你講咁多,講一句接定唔接咪得lo <<<我話我要誠信,依家又引我打?,你話我冇誠信姐係叫我唔好叫人打炸bo
淨係望你d回覆已經知到你係一個淨係識炮既人<<<1隻手拍唔響,我開post冇唸住炮
有料既就挑毒男團團長 <<<<矛盾

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-22 12:17 發表
紅字為重點  藍字為付錄 我回答你咁多問題 你比個哦我都算你仲要咀我 呢家同你好親?死基老//如來你打出黎既成語 如來自己都唔了解 點解仲要扮有文化 上YAHOO查 睇唔起/仲有呢 乜玩場卡好哂時間咩?不如唔好打機啦 唔 ...
紅字為重點  藍字為付錄 我回答你咁多問題 你比個哦我都算<<<<唔哦得?你講緊廢話炸,同埋一定要回你?
你仲要咀我 呢家同你好親?<<<<上腦喇你
死基老//如來你打出黎既成語 如來自己都唔了解 點解仲要扮有文化 上YAHOO查 睇唔起
/ 我google嫁
仲有呢 乜玩場卡好哂時間咩?冇錯真係好曬
不如唔好打機啦 唔好開電腦啦 我做野洗你教?又關你事?
因為好哂時間架  但最慘就係好似你呢D網絡英雄 ,毒男,穩蔽青年 真係無左電腦係唔我架WO~你打錯 係得,同埋唔好用人身攻擊呢招,冇用^^ 我睇完得淡笑,
我講工欲善其事,必先利其器 呢一句係只不過係作比喻 鬼唔知你丫媽係女人
你唔洗特燈係YAHOO查埋意思 含義黎回覆我架 我做野洗你教?又關你事?

最後呢,我開個post係退卡,唔係同你地係到做D咁小學生既事,唸下啦真係好無謂 你地慢慢吹

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 31# 的帖子

打就一聲唔打就吠兩聲
唔好肴就豬多直口ok?

引用:
原帖由 EteR_俊爺 於 2013-2-22 13:12 發表
打就一聲唔打就吠兩聲
唔好肴就豬多直口ok?
又引人落答 都講左 係想我打我就係唔打 吹咩?

回復 44# 的帖子

一隻手係拍唔響
但你要拎隻手出泥打自己幾巴都冇人阻到你
淨係識講呢句
吠就強大
叫你打又吠
話你唔岩又吠
woo woo woo?

回復 56# 的帖子

你咪就係傅說中既笑學雞?
原來雞都識吠
真強大