發新話題

[轉帖] 數碼暴龍隨機國防V1.8教學(11/2更新剪貼韓文程式)

[Close]
引用:
原帖由 火bb123 於 2013-2-2 21:17 發表
http://ts3.mm.bing.net/th?id=H.4769630786422758&pid=15.1呢隻
呢隻 灰色-.-

合成:大古拉獸
         暴龍獸
         巴多拉獸
         勇氣徽章

裁决獸

合成:究极天使獸
         安度路獸
         愛情徽章

大古拉 多拉獸
安度路獸 呢三隻又咩黎 ... 求解 比圖最好THX 如果煩到你 唔好意思

引用:
原帖由 弒神☆卍解 於 2013-2-2 22:46 發表
合成:大古拉獸
         暴龍獸
         巴多拉獸
         勇氣徽章

裁决獸

合成:究极天使獸
         安度路獸
         愛情徽章

大古拉 多拉獸
安度路獸 呢三隻又咩黎 ... 求解 比圖最好THX  ...
安杜路獸(第三行)
(第三行)巴多拉(第2行)

引用:
原帖由 火bb123 於 2013-2-3 14:21 發表

安杜路獸(第三行)
(第三行)巴多拉(第2行) ...
好多謝你既幫忙 我仲有野想問 伽樓逹獸
喪屍撒旦獸 安杜路獸既退化 呢3隻又係咩黎0,0??
仲有如果d怪齊左 係唔係會自動合到神??

此地圖證明左數碼暴龍對世界既影響力!
BTW,純推唔DOWN,
因為個人唔太喜歡果D以動漫為題WAR3既地圖…
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

似正數碼暴龍 @@

其實想知邊隻野可以去GOOGLE RO YAHOO搵- -
打一打個名就會出個圖
不過好次我呢D睇過哂DIGIMON1-6既人基本上唔洗睇都知XD

我個人玩法:
1-4難度基本上嬴硬
就係賭錢法@@
有錢就不停賭  一定要不停禁
因為你禁左賭錢會減你錢但係你禁哂你既錢會變成0
佢一減你錢都係減唔到因為你$0
你一個一個慢慢賭 例如 你有$50
你賭1次$10  你嬴左$20  咁你有$60
你再禁第2次  佢-$100  你就7.7
BUT  例如...你有$50 你一次過禁5次你變左$0
你第1次-100  但你得$0 佢減唔到你
你可以多賭4次  緊有一次有錢賺  跟住一有錢又係咁賭
我平時賭到3萬就停了
跟住不停換木   抽$4000 4木個個
一定抽到幾隻  咁你前期就唔洗煩~~
我試過人品好單通埋最高難~

引用:
原帖由 弒神☆卍解 於 2013-2-3 17:32 發表
好多謝你既幫忙 我仲有野想問 伽樓逹獸
喪屍撒旦獸 安杜路獸既退化 呢3隻又係咩黎0,0??
仲有如果d怪齊左 係唔係會自動合到神??
打韓文指令=合穩藏
喪屍撒旦獸安杜路獸既退化
伽樓逹獸        你冇睇數碼暴龍?...

求開場 我都想玩

引用:
原帖由 火bb123 於 2013-2-4 22:56 發表
打韓文指令=合穩藏
喪屍撒旦獸http://ts4.mm.bing.net/th?id=H.5037482115598055&pid=15.1安杜路獸既退化
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/zh ...
有 不過唔記得哂   唔識打韓文0,0

引用:
原帖由 弒神☆卍解 於 2013-2-5 19:49 發表
有 不過唔記得哂   唔識打韓文0,0
x2 點樣打0.0

好似好好玩
本人都很喜歡數碼
新手一名

有無中文啊樓主

引用:
原帖由 MiaBaby-_ 於 2013-2-6 21:37 發表
有無中文啊樓主
我諗無咩可能 –來少人玩,二來漢化勁多野搞?

發新話題