發新話題

1.4 6 MineCraft 整合包 [暫停更新1.4.7]

[Close]
我想個人= =
引用:
原帖由 魔撒 於 2013-1-7 17:07 發表
唔會加 原因係 伺服器冇裝 你打木都一樣咁既效果

引用:
原帖由 Alum 於 2013-1-7 20:24 發表
我想個人= =
你肯定連這帖第一句的bug也沒看

這整合包是100%沒方法玩單人模式的

明白眼殘鳥
引用:
原帖由 魔撒 於 2013-1-8 15:28 發表
你肯定連這帖第一句的bug也沒看

這整合包是100%沒方法玩單人模式的

Good 等我下載黎用下!順載一問!小地圖可唔可以定標記?

引用:
原帖由 pc199123 於 2013-1-9 19:51 發表
Good 等我下載黎用下!順載一問!小地圖可唔可以定標記?
請按C制 但是因VLAN開伺服器的人每次IP不同 而需要每次也更改

執行輸入:%APPdata%
開啟.minecraft\mods\rei_minimap裡面

192.168.240.XXX.DIM0.points

修改後xxx碼(場主ip)則可

如閣下是場主的話 請使用127.0.0.1 進入遊戲標記

CCCCCCCCCCCCCCCCC

樓主加油啦;如果需要幫手我應該可以幫你既,以我依家既技術
可以幫你搞掂晒所有bug

tttttttttytytryrty

1.4.7一更新就冇曬D MOD點算??

引用:
原帖由 OneKiSs壹吻 於 2013-1-17 20:07 發表
1.4.7一更新就冇曬D MOD點算??
1.4.7 既伺服器可以用1.4.6進入

1.4.7 既MODS包我未整合 而且無乜時間

還望抱歉QQ

我還係唔太識點將1.2.5的mod
進級去1.4.x或者1.3.x版本-.-

引用:
原帖由 katat1 於 2013-1-18 13:38 發表
我還係唔太識點將1.2.5的mod
進級去1.4.x或者1.3.x版本-.-
重新全部安裝必須講完

點解開左個SER,D人入唔到=.=???

請問 魔撒
如果想單獨移除 NEI 應該要怎樣做?

引用:
原帖由 shinnk 於 2013-1-22 13:46 發表
點解開左個SER,D人入唔到=.=???
你是用什麼開伺服器的 BUKKIT嗎?

發新話題