43 123
發新話題

其實Vlan有幾多個真係勁既!!大家討論吧! K字

[Close]

回復 116# 的帖子

哈哈 吹水區  美美你唔可以咁直接

回復 117# 的帖子

又R FD :Q :Q

回復 122# 的帖子

樓上你係咪 眼殘/腦殘 呢到係卡戰大戰既post  你仲咁夠擔話唔知玩緊咩  我\呢家覺得你仲有趣過呢個post

回復 125# 的帖子

呢到邊個人叫條友ja  你係唔識打名呀定真係on狗狗 咁唔識尊重既?

回復 127# 的帖子

哈哈 我有指名道性咩? 話你唔好唔尊重我咩? 我只係話你唔識尊重ja  仲有你所打既妳係代表女仔  你既智識水汁真係高 不過都唔夠你抽水能力高

回復 130# 的帖子

我係架啦  呢到卡ser全人係我手足or兄弟 唔通你係呢個post講其他人既野 ? 咁ja係離題啦  仲有呀你抽水都抽好d啦   (雖然吾知妳地玩緊咩 但我都覺得好有趣 ) 鬼唔知你係到抽水咩 醒小小啦ok? 你唔明我up乜 我都講左你智識水平低正常人都識汁返正隻字啦  一隻字可以睇得出我水平唔係好高??哇 神仙 先知?你係
迷迭香炸 7係

回復 135# 的帖子

哈 人地入得黎卡戰post 仲講  雖然吾知妳地玩緊咩 但我都覺得好有趣  一睇就知扮能哂野講d人黎架啦 真係笑都訓唔著

回復 139# 的帖子

其實都唔關佢事 係佢老豆同老母有問題 生成佢咁 別[怪他 別[怪他

回復 143# 的帖子

洗比面??佢連小小尊重都唔識 仲要人比面佢?人之初 性本善 性相近 習相遠 苟不教 性乃遷 呢家唔教等幾時

回復 154# 的帖子

呢D只不系係文言上既慘 小吉你識佢既 你叫佢約戰嗎 我拉人同佢打44玩無限殺 一系1打1 玩無限殺小吉有樣野要你幫忙 如果你得既 我真係當你做兄弟又點話叫佢比個FB出黎

K字個邊一早 收哂彼啦 成班垃山 ` 佢地最叻最勁係咩? 咪系咀炮同走場LO  仲有我一直以黎覺得有一仲職業好岩佢地做就係 做忍者   得閒就用下分AC打你 輸左就洗(死)狗 WIN左就正豆   要搵佢係好難搵到架因為怕咩?怕輸  怕柒 無面見人

回復 174# 的帖子

ZERO 我當你係VLAN人 係人都知K字出名 咀炮強 走場實力更強

回復 184# 的帖子

人地*ky>o*個邊 會有一個很企出黎挑戰?佢地只識淆 同炮 無了

43 123
發新話題