發新話題

其實Vlan有幾多個真係勁既!!大家討論吧! K字

[Close]
哈哈!!!!一向啦!!!

雖然吾知妳地玩緊咩 但我都覺得好有趣

回復 122# 的帖子

樓上你係咪 眼殘/腦殘 呢到係卡戰大戰既post  你仲咁夠擔話唔知玩緊咩  我\呢家覺得你仲有趣過呢個post

唔緊要啦!!
可能佢唔知道我地講緊咩話題姐!!!
小狼,咬淡先!!!

引用:
原帖由 小雲和小吉 於 2013-1-30 00:02 發表
唔緊要啦!!
可能佢唔知道我地講緊咩話題姐!!!
小狼,咬淡先!!!
條友係你個FD黎??

回復 125# 的帖子

呢到邊個人叫條友ja  你係唔識打名呀定真係on狗狗 咁唔識尊重既?

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-1-30 14:49 發表
呢到邊個人叫條友ja  你係唔識打名呀定真係on狗狗 咁唔識尊重既?
妳都幾好笑 佢又無引用邊個 我又無開名"
我無吾尊重妳 係妳自己on狗狗對號入座 得啖笑

???? 啊???
有咩- -

回復 127# 的帖子

哈哈 我有指名道性咩? 話你唔好唔尊重我咩? 我只係話你唔識尊重ja  仲有你所打既妳係代表女仔  你既智識水汁真係高 不過都唔夠你抽水能力高

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-1-30 23:41 發表
哈哈 我有指名道性咩? 話你唔好唔尊重我咩? 我只係話你唔識尊重ja  仲有你所打既妳係代表女仔  你既智識水汁真係高 不過都唔你抽水能力高
你自己覺得用條友2粒字係代表吾尊重姐 吾代表我都係咁捻wor

你要捉我字既話 吾該你自己都改返紅字先 我真系吾明你up咩野 定係妳既智識都吾方高得去邊

回復 130# 的帖子

我係架啦  呢到卡ser全人係我手足or兄弟 唔通你係呢個post講其他人既野 ? 咁ja係離題啦  仲有呀你抽水都抽好d啦   (雖然吾知妳地玩緊咩 但我都覺得好有趣 ) 鬼唔知你係到抽水咩 醒小小啦ok? 你唔明我up乜 我都講左你智識水平低正常人都識汁返正隻字啦  一隻字可以睇得出我水平唔係好高??哇 神仙 先知?你係
迷迭香炸 7係

引用:
原帖由 迷迭香〝 於 2013-1-30 23:51 發表

你自己覺得用條友2粒字係代表吾尊重姐 吾代表我都係咁捻wor

你要捉我字既話 吾該你自己都改返紅字先 我真系吾明你up咩野 定係妳既識都吾方高得去邊 ...
咁你捉人之前都改返隻紅字先啦 神手係知唔係智, 扮係自己中文好勁~~ 知唔知個羞字點寫呀

引用:
原帖由 迷迭香〝 於 2013-1-30 23:51 發表

你要捉我字既話 吾該你自己都改返紅字先 我真系吾明你up咩野 定係妳既智識都吾方高得去邊 ...
條友係粗俗d,但唔代表唔尊重既
好似你去開會咁,你會叫老細做粉腸/條友?
所以都係用返 佢/你/某人 好d,唔會咁易比人誤會
引用:
原帖由 迷迭香〝 於 2013-1-30 16:49 發表

妳都幾好笑 佢又無引用邊個 我又無開名"
我無吾尊重妳 係妳自己on狗狗對號入座 得啖笑
呢到得3條友吹水
唔係你就小狼同小吉
你引用得小吉問某人係咪佢fd
只會諗到你話小狼(唔通你會問唔在場既人係咪你fd?)

回復 122# 的帖子

你字都打錯學咩人捉字呀

回復 133# 的帖子

你睇條_仔打d字就知佢係到扮有文化啦 瀨係自己中文好鬼勁咁

發新話題