發新話題

其實Vlan有幾多個真係勁既!!大家討論吧! K字

[Close]
引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2012-12-29 12:11 發表

你條友毒到無得救
永恆哥VLAN界no.1 點算
sTaR小夏娜係其中一個神手

引用:
原帖由 faceboook 於 2012-12-29 09:09 發表
眼見你地Vlan卡戰界開始陷入殭局★ 真係想問vlan由頭到尾有邊個真係大家公認有實力 真係勁既  有vlan人可給名單嗎? 或者可以同我解說vlan由頭到尾所有卡戰團既歷史嗎? 因為本人對此平台不熟只想知名單/所有卡戰團既歷史 對其他一無興趣
引用:
卡戰冇最強既人 只有更強

同埋你知嚟都冇用 因為你一定挑唔贏
歷史嗎?是這樣的
從前
假面の軍勢
卡通卍大戰
妖精§尾巴
這幾個大團
可惜卡戰一直沒落
最後只剩下
假面の軍勢這個大團  
這個團長是卡戰區版主

回復 17# 的帖子

你當EteR_團係流嫁??真正既大團  神團 都唔知 從前有人話過 ER(EteR)團一出手 其他人唔洗走  睇下呢到啦 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=374814&extra=page%3D2其他卡戰團 我地EteR_唔會放在眼內除★霸氣團★因為此團我比好多時間培養

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2012-12-29 20:26 發表
你當EteR_團係流嫁??真正既大團  神團 都唔知 從前有人話過 ER(EteR)團一出手 其他人唔洗走  睇下呢到啦 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=374814&extra=page%3D2其他卡戰團 我地EteR_唔會放在眼內除 ...
知你團勁喇小哥

回復 19# 的帖子

什麼舊團 信唔信我立團統一vlan卡戰界? 我呢家起團我包保全霸氣團 所有高手入哂我到  我唔起團係因為唔想搞到霸氣團有D技術比較低既手足入唔到團 仲有EteR_團由頭到尾 精神永不死 只係有一排我找不到適合做團長既人選加上呢排我退一陣卡戰先安靜下來 唔知情咪亂UP OK?

回復 4# 的帖子

facebook的確勁。。。

回覆facebook:
卡戰ser有好多勁人,至於邊個,我都唔講啦。。
其中有一個你知道啦(大家都聽講過)。。
其餘幾個我都唔應該講,如果唔系大家會覺得我刷鞋之類噶。。。

我又想問下k有咩勁人

回復 22# 的帖子

我剩係知k>yo 獨門功夫好勁就係口炮

回復 21# 的帖子

你講 邊個話你刷鞋我就幫你搞店佢因為睇唔起 一d攻擊討論者既人 好心討論一個post  但就係到白眼人地

講真果句
我有時想玩卡戰又真係搵唔到場
我唔知係我卡ser定係見唔到人開場
可能我唔好彩掛
有冇人可以講我知咩ser最多人玩卡戰?

回復 25# 的帖子

2SER 大多數玩家都係去2ser 但我好 好奇怎麼卡戰ser會愈來愈小人 後來經我親口查詢如來唔再去卡ser既玩家大多係因為比人屠得太多自己技術未夠因此轉去其他ser玩   手足你要玩多D先知邊個場主既場先岩你玩

事實在此,(認真MODE)

我挽卡戰都應該有一年既時間,其間都聽唔少強團既事

先講E家強大既名單:排名不分先後

妖混乂傑
灼眼●夏娜
EteR_小狼哥.
eTerNaL羽
EteR_ 團元老 (如小e/zero)

再黎強團既歷史:排名不分先後,都係根據我既認識

霸氣團>團長:妖混乂傑
開團只有一年幾,以團長牙籤見稱,其幼細程度人人皆知
開團冇耐實力低劣,得到EteR_小狼哥.,●康,犬等人幫助,漸漸強大
其強大程度,我諗你地k字派既人都清楚,不清楚自己去搵妖混乂傑拎圖
其間多次向k字派挑機,但未有回覆
歷史不多,因為開團只有一年幾

毒男團>團長:灼眼●夏娜
實際係霸氣分團,開團應該接近一年,以團長毒男見稱,其毒程度人人皆知 (團名也因此而來)
其間接收不少新血,都加以培養
歷史不多,因為開團只有接近一年

EteR_團>團長:已潛水唔知係小e定zero  (已經半解散)
係我開頭接觸卡戰時已經半解散
但其元老既強大真係人人皆知,程度比e家我見過既人都要高幾級
但因為半解散,導致收生過亂,令整體實力急劇下降,都令到強團消失
歷史不多,因為真係好耐既事

最後2個團,我對佢地認識唔多,所以歷史不多
Rain <-----名字有錯>團長:eTerNaL羽  (已經半解散)
地獄MAD <-----名字應該有錯>團長:不清楚  (個人認為此團合作好,實力都唔差)

如有人不滿我既意見,請留個言話我知

引用:
原帖由 朽木★白哉 於 2012-12-29 19:22 發表

卡戰冇最強既人 只有更強
同埋你知嚟都冇用 因為你一定挑唔贏
歷史嗎?是這樣的
從前有假面の軍勢
卡通卍大戰
妖精§尾巴
這幾個大團
可惜卡戰一直沒落
最後只剩下假面の軍勢這個大團  
這個團長是卡戰區版主

...
假面の軍勢這個團  
這個團長是卡戰區版主
呢個唔算卡戰大團,因專注卡戰既人數不多

卡通卍大戰
應該係由en仔所開既團,唔知有冇記錯
我諗大團佢算不上,因人數唔多

妖精§尾巴
呢個我真係唔識,求詳細d既歷史同團隊名單

回復 27# 的帖子

毒男團>團長:灼眼●夏娜
實際係霸氣分團,開團應該接近一年,以團長毒男見稱,其毒程度人人皆知 (團名也因此而來)
其間接收不少新血,都加以培養
歷史不多,因為開團只有接近一年

非常認同你既講法
培養到個個都好毒

毒男團團長好q勁佢係我c 父
最愛海賊王

發新話題