發新話題

其實Vlan有幾多個真係勁既!!大家討論吧! K字

[Close]

其實Vlan有幾多個真係勁既!!大家討論吧! K字

眼見你地Vlan卡戰界開始陷入局★ 真係想問vlan由頭到尾有邊個真係大家公認有實力 真係勁既  有vlan人可給名單嗎? 或者可以同我解說vlan由頭到尾所有卡戰團既歷史嗎? 因為本人對此平台不熟只想知名單/所有卡戰團既歷史 對其他一無興趣

冇計 成日有人開Post 證明自己好勁 令到關係愈黎愈差

回復 2# 的帖子

只想知名單 對其他野無興趣OK?

樓主認為自己好勁?
卡ser冇人就話殭局
你自己不如去其他綜合ser睇下先啦
但係雖都都係有D新血冇品
至於有實力wo
你就搵霸氣_淇啦
輸左比你

回復 4# 的帖子

只想知名單/所有卡戰團既歷史

ky>o<偷屠殺名單
輸左比你

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2012-12-29 09:43 發表
冇計 成日有人開Post 證明自己好勁 令到關係愈黎愈差

引用:
原帖由 faceboook 於 2012-12-29 09:09 發表
眼見你地Vlan卡戰界開始陷入殭局★ 真係想問vlan由頭到尾有邊個真係大家公認有實力 真係勁既  有vlan人可給名單嗎? 或者可以同我解說vlan由頭到尾所有卡戰團既歷史嗎? 因為本人對此平台不熟只想知名單/所有卡戰團既 ...
最勁既緊係走夠場未la
佢用龍G 1打4 100 殺,未輸過

我話你知道卡戰個歷史啦
係好耐好耐之前有個人好中意動漫我們稱這位仁兄叫作者,作者就覺得將受歡迎動漫角色放在同一個遊戲裏面應該會好受歡迎,但自己又無錦多金錢去製造一個遊戲出來,之後接觸到魔獸爭霸3這個遊戲知道這個遊戲可以自己整圖,後來卡戰就誕生了....故事講完覺得唔錯就比個讚覺得好笑就比個頂啦

回復 9# 的帖子

笑死我 最勁未走夠場lo~_~
D炮狗,成日吠悶唔悶

如果卡戰出莉法同亞絲娜我可能會玩兩場

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2012-12-29 11:55 發表
你條友毒到無得救
永恆哥VLAN界no.1 點算

回復 12# 的帖子

永恆哥敢認地2都無人敢認第1啦某個意義上

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2012-12-29 11:55 發表
咁我要出桐人亞絲娜先玩番一場

回復 11# 的帖子

今我出一誠,黑神目瀧同安心院先挽反幾場
D炮狗,成日吠悶唔悶

發新話題