發新話題

希殺拉 又要廢又要串 巨魔界+信長界敗類,有圖有真相

[Close]

希殺拉 又要廢又要串 巨魔界+信長界敗類,有圖有真相

此玩家今天跟他玩過巨魔
超級廢wu+lA圾
唔夠我做,賴人地肥我,系度鬧自己d同伴
完全廢wu
已經佢個場串佢
叫佢隻抽唔夠姜
得把口
又要廢又要串
真系唔死都無用
系巨魔界已經咁無品
估唔到去埋信長界搞事
唉,sosad

00:48
先+512
好心你就收皮啦

開視野先得個咁既爛鬼金礦,乜料呀你
廢咪廢lo又要串 你真系無_用

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=562804&extra=page%3D1
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
除左識開bug玩你仲識乜?
唔開bug咪又系廢狗一條?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=564862&extra=page%3D1
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
唔夠做走場你算什麽?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 巔峰聖皇 於 2012-11-2 19:25 發表
此玩家今天跟他玩過巨魔
超級廢wu+lA圾
完全廢wu
已經佢個場串佢
叫佢隻抽唔夠姜
得把口
又要廢又要串
真系唔死都無用
系巨魔界已經咁無品
估唔到去埋信長界搞事
唉,sosad

00:48  ...
人渣  玩咩game都只會係一位人渣

其實廢係無問題既
不過又要廢又要串個D人最黑人憎
可惜我都仲係好廢
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2012-11-2 19:31 發表

人渣  玩咩game都只會係一位人渣
金句

引用:
原帖由 巔峰聖皇 於 2012-11-2 19:25 發表
此玩家今天跟他玩過巨魔
超級廢wu+lA圾
完全廢wu
已經佢個場串佢
叫佢隻抽唔夠姜
得把口
又要廢又要串
真系唔死都無用
系巨魔界已經咁無品
估唔到去埋信長界搞事
唉,sosad

00:48
先+512

好心你就收皮啦

開視野先得個咁既爛鬼金礦,乜料呀你
廢咪廢lo又要串 你真系無_用

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=562804&extra=page%3D1
除左識開bug玩你仲識乜?
唔開bug咪又系廢狗一條?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=564862&extra=page%3D1
唔夠做走場你算什麽?

此乃抱怨區,為綜合區的其中一個版塊

所以版規會依照綜合版規

並在此增設一些附例

抱怨區乃給予玩家抱怨的地方

並不是一個合法的罵戰區

若對抱怨的玩家有不滿

亦請包容及見諒

因為大家只是為了吐苦水

3 . 含有人身攻擊、不雅圖文、惡意批判、謾罵、污辱、粗口
定義 - 任何有關字句, 同音, 令人容易聯想/誤會 ( 其標準為版主審查 )

盡管佢點人渣法,都唔好犯版規好,唔係你蝕
,小心比人扣分

仲有呢度係綜合區子版→抱怨區,抱怨既都應該係綜合既野
引用:
系巨魔界已經咁無品
估唔到去埋信長界搞事

積分               用戶名                    時間                           理由
威望 -2           │Fortis931│           2012-11-8 07:49        違規內容
係咪衰呢......話左啦 咁就比931扣分,你話係咪唔低?我講比你知嗰陣你仲有成10粒鐘+1分59秒去改......

- -...唔緊要 巔峰聖帝浴火重生

引用:
原帖由 巔峰聖帝 於 2012-11-9 20:21 發表
- -...唔緊要 巔峰聖帝浴火重生
睇下你仲有幾個重生符

最驚唧就係你有幾多重生符都冇用
一重生即被秒殺

回復 7# 的帖子

最怕你遲下又犯第2d版規之後比人禁ip,幾多個重生都冇用

發新話題