17 12
發新話題

「1.4.2」TooManyItem

[Close]

「1.4.2」TooManyItem

本日,經已更新了1.4.2,不知大家更新了沒有?
我抱著性奮的心情跑進Minecraft Forums,結果給我找到了,
1.4.2版的TMI!!!
聽說更新了很多東西,比如能補血,親自選擇附魔
載點於正下方:

毋須ModLoader、或Minecraft Forge
============吾乃變態の分隔線============
安裝模組教學:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=562485&extra=page%3D1

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

相關圖片

/。此圖片乃本人所製。\

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

5錯@.@不過1.4 d mod我有好多...........

識咩呀,將D正既自己收埋黎用IS OK

回復 4# 的帖子

無錯無錯
我有曬打中文 個d
不過server 個d mod仲未有

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-10-26 16:57 發表
無錯無錯
我有曬打中文 個d
不過server 個d mod仲未有
有中文mod好勁?
mchk一禁入去一堆,岩岩一入去已經見到3個
吾該吾好以為有少少野就懶係勁ok?!

回復 6# 的帖子

你念多左
我只係想大家主動PM我 要DD MOD姐
點知你念錯曬-,-
仲要無人PM我

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-10-27 20:23 發表
你念多左
我只係想大家主動PM我 要DD MOD姐
點知你念錯曬-,-
仲要無人PM我
點解要PM你-_-?
一入去mchk就大把載點比你

回復 8# 的帖子

free麻
希望有人pm我

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-10-27 21:35 發表
free麻
希望有人pm我
我都有啦=-=
我都free,你又吾係有d咩特別過人既野=_=

回復 10# 的帖子

有家-_-
村莊模組A_A
想要快D PM我XDD

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-10-27 22:40 發表
有家-_-
村莊模組A_A
想要快D PM我XDD
....<--無言了
你去死啦=.=

回復 12# 的帖子

我甘型仔 5想死><

只見樓上兩位仁兄基情濃
-------------------
其實可以將D模組轉入黎姐,咁可以冇咁麻煩嘛

回復 14# 的帖子

係hk根本無咩人欣賞d mod
我念入過e區d人最多有200根本無咩人睇

17 12
發新話題