25 12
發新話題

[疑問] Del

[Close]

Del

本來無一物,何處惹塵埃

去馬LA  雖然唔知得唔得,但係同左佢講,你個心都好好多LA
希望你成功

第一個更係唔好啦(個人覺得)
第2個對你應該會好好多!
有咩理由自己有囝仲搵第2個?
你唔驚你同左佢一齊之後佢又搵第三個@@?
如果你唔鐘意第2個就唔好一齊0.0
唔鐘意一齊黎做咩?
唔一定要拍拖既~
個人意見勿_

胡仔 大個仔了

我比你意見係
唔好要第一個
要第二個 because 第一個有仔啦 你重間佢做咩呢
重有 同一班拍拖 會有好多問題出現(本人c個)唔一定同我一樣 呢d睇你自己
係咩事都好做到個陣就要做 咪以為佢會永遠係你身邊 所以做咩都拖得就拖

o你自己鍾意邊個味去馬LO
人地有囝,可能已經冇哂FEEL
愛情係要有feel 的
(((個人會棟第2個

比D意見你  點解哩個年代D人咁鍾意拎感情黎玩  自己有仔仲同人表白真係好吾應 該   倒番轉頭諗下你就覺得會點
為妳做到最好

我覺得兩個都唔要住,,同佢地講念清楚d先~
唔一定要拍拖嫁^^
第一個有男朋友 無必要甘做  對人地唔公平  
到一齊左佢有少少問題你就好大機會怕佢係咪又想同第二個一齊
可能最後變到你疑神疑鬼,佢覺得你煩添
睇定d~~

第二個,你都話對第一個感覺好d  同左佢一齊
到時你後悔  當初選錯   又對佢唔係公平

再加上 你念下到低邊d做情侶邊d做朋友會好d~~
所以念清楚先做決定啦

樓主大個仔..
我覺得我係你會同第一個...但重要問題佢有bf 咁就睇你自己
至於第2個會唔會太細

感謝大家意見....        

回復 8# 的帖子

第1個大我9個月
第2個大我1個月- -  

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2012-10-17 21:07 發表
感謝大家意見....        

回復 8# 的帖子

第1個大我9個月
第2個大我1個月- -  
hi f1仔 :handshake
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-10-17 21:47 發表
hi f1仔
- -  我中二

做一個playboy 一拖二
講笑姐
第一個真的簡不過
第二個 睇你諗法 我覺得幾日好似快左d

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2012-10-17 21:07 發表
感謝大家意見....        

回復 8# 的帖子

第1個大我9個月
第2個大我1個月- -  
又話中2...第2個中一..仲大個你-0 -

其實你自己中意邊個多d先!!..
第一個吾多建意
對不起 你要的我忘了给你!! 答應你 自由我從此给你!!
FanTaSy★夜...

引用:
原帖由 ☆Strong〞YA 於 2012-10-18 00:30 發表
其實你自己中意邊個多d先!!..
第一個吾多建意
你冇睇文 ???       第一個/.\

25 12
發新話題