發新話題

絕信求教

[Close]
點會唔肯, 你有冇問過
引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-14 20:44 發表
佢地肯咩

宗合一D人全部轉挽009(佐野 泉話既)

夜夢琉璃就係當年洗我30分鐘泉既人 (但我覺得佢地幫到我)

冇團既人我就冇見過有高手LA(三分 | 天下算5算 不過我問過佢佢5肯)

好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-14 21:57 發表

一刀團D人5似幫到我...(有部分人走場 我5認為SAM8幫到我)

JoKer冇高手 火舞__天下冇高手 織田__夢斷。冇高手 君團D人個個神到...

夜夢琉璃就係當年 ...
夜夢琉璃洗你泉!!!!!?
3分天下邊位?
我地夜夢讓對面35 佢一開波就走左
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-14 21:57 發表

一刀團D人5似幫到我...(有部分人走場 我5認為SAM8幫到我)

JoKer冇高手 火舞__天下冇高手 織田__夢斷。冇高手 君團D人個個神到...

我仲系007緊-.-   btw 我想講我地團開007無人入=.=
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

即係佐野 泉昆_我?
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-14 22:09 發表
即係佐野 泉昆_我?
佐野泉開場成粒鐘都冇人入
我呢d 開24小時開兩次波

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-14 22:09 發表
即係佐野 泉昆_我?
吾知拉~___~ 我地仲有好多人玩緊007.
歡迎入黎我地既rc群1齊玩:-)
iD:9991
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:

本人不能代表其他玩家
只能說敝團遊玩007版多於009版
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:

邊個話冇團既人冇高手

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2012-10-14 22:42 發表

邊個話冇團既人冇高手
勁既人都入哂團

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-10-14 22:07 發表

夜夢琉璃洗你泉!!!!!?
3分天下邊位?
我地夜夢讓對面35 佢一開波就走左
多謝閣下留意本人咁耐先,因為個場我冇記錯起碼事隔半年以上
大約半年前我同貴團d人玩過,發覺貴團d團風好差,所以就好少再入貴團人士開既場
加上5打5我都嬴過你,我洗要你地讓35= =?
我走左係因為本人唔想開波就35
同埋請閣下搞清楚走場既定義係咩先話我走場
如果閣下連走場既定義係咩都唔知
你大可以問下貴團入面d人
唔好好似某d智障人士咁,見到有人走左就po圖當人走場

引用:

我叫過你多d睇下d勁人點出裝同埋諗下人地點解會咁出裝
如果你咁都唔明既話我冇野教到你
好多野都係冇得教既,玩得多你就會自然識

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-10-15 00:00 發表
大約半年前我同貴團d人玩過,發覺貴團d團風好差,所以就好少再入貴團人士開既場
同埋請閣下搞清楚走場既定義係咩先話我走場
如果閣下連走場既定義係咩都唔知
你大可以問下貴團入面d人
唔好好似某d智障人士咁,見到有人走左就po圖當人走場
邊個間中都會輸,冇人話一定贏,用得"贏"二字,已得知閣下斤兩  

原來一句唔想就走得
如果我走場比人影左相,我諗下次會同佢講 我唔想輸,所以走場

遊戲開始中途離開遊戲 (除在人數相差二人(5打5絕信)時,人少一方可決定re game)

睇黎要入人地rc等人好好指導一下"閣下"

最後奉勸你一句,唔好好似某d智障人士咁,比人影到相仲要打篇錯漏百出既廢話

三分小心連回,,

_________________________________________________________________________________________
場主要玩好d既

都係多練習 = 多經驗 = 多技術

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-10-15 00:00 發表

同 ...
經過那次我方中上閣下出總
與這次閣下的解釋
本人已對閣下失望
我開始微笑 以後會努力過的 很好

發新話題