19 12
發新話題

[疑問] 發現魯魯修第3季,有左第一集

[Close]

發現魯魯修第3季,有左第一集

http://www.zerodm.cn/content/3030.html亡国的阿基德 Code Geass GAIDEN

D炮狗,成日吠悶唔悶

又係先行我唔睇先行完全唔清同pp_,土_youk_ 一樣冇個清@_@

唔算係第3季- -"

已經講緊另一度既地方..可以話係外傳

呢套野第2季先會出現 魯魯修D角色

唔算外傳

你當佢都係CG系列啦

我都去睇下先- -"

劇場版..

http://bt.ktxp.com/html/2012/0927/268880.html

下集係咪有CC同豬雀

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-10-2 12:12 發表
下集係咪有CC同豬雀
可能啦..第2集

男主角 機師好勁- -"

下集有c.c最後c.c有出現過=.=不過唔知點解c.c會係個到
仲有個同魯魯修一樣既能力既人又係who利=3=

D炮狗,成日吠悶唔悶

引用:
原帖由 姬川♥龍也 於 2012-10-2 14:39 發表
下集有c.c最後c.c有出現過=.=不過唔知點解c.c會係個到
仲有個同魯魯修一樣既能力既人又係who利=3=
路路修有一段時間失憶 個段時間掛..第1季與第2季之間的空段時間

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2012-10-2 09:26 發表
又係先行我唔睇先行完全唔清同pp_,土_youk_ 一樣冇個清@_@
不是已經有正式版很久了嗎..26/9已可以DL了。

有冇LINK~我想睇第1集~~
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2012-10-2 19:43 發表
有冇LINK~我想睇第1集~~
BT啦
男主角好勁- -"女主角好有C.C感覺

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-10-2 19:49 發表

BT啦
男主角好勁- -"女主角好有C.C感覺
BT+1DL左未睇 其實有冇魯魯修出場
不要問!你會怕!

引用:
原帖由 CrAzY-傑仔xd 於 2012-10-2 21:29 發表

BT+1DL左未睇 其實有冇魯魯修出場
我想應該不太會有機會出場吧,
最多也只是提到黑色騎士團係11區/中華聯幫引發既事而有幾幕鏡頭吧。
畢竟AKITO係講當時EU果邊發生既事,
除非說佢地之後會去11區/中華聯幫而有接觸到。
不過Gode Geass第一/二季都冇提到魯腦羞跟EU果邊既人有直接接觸...

引用:
原帖由 Ratkirani 於 2012-10-2 21:52 發表

我想應該不太會有機會出場吧,
最多也只是提到黑色騎士團係11區/中華聯幫引發既事而有幾幕鏡頭吧。
畢竟AKITO係講當時EU果邊發生既事,
除非說佢地之後會去11區/中華聯幫而有接觸到。
不過Gode Geass第一/二季都冇提 ...
我比較想知道 第一集有魯路修能力個條友點拎到能量- -?

除了C.C V.V 還有其他?

例如G.G H.H A.A?

19 12
發新話題