發新話題

絕信走場(12/20更新)

[Close]
改改標題較好
我岩岩一睇仲以為邊個XX仔係到亂嗡
SKYPE RC
hung2014

場主估唔到有2x場有人走場 sad哂
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

引用:
原帖由 ~魚蛋! 於 2012-10-1 17:26 發表

我見大家都唔會同走場狗玩先諗住比個list你 *包括其他任何人需要list我都會比
貴名已記 但係記係掛機果張list 與走場狗list冇任何衝突
同埋最後...你呢d冇資格做我fd ...
我有話同你做fd咩? 唔好自取其辱啦

你個list既可信情度有幾高就大家心照啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哂時間.直接打走場名米ok lor~

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-10-2 13:39 發表

我有話同你做fd咩? 唔好自取其辱啦

你個list既可信情度有幾高就大家心照啦
個"fd" 好似係由你自編自導._. 係你自己講出黎...提都係你提. !
我好心問你要唔要only/o\

引用:
原帖由 ︱木﹏′′ 於 2012-10-1 23:37 發表

原來連圖都冇..你個list...夠哂可信性.你自用把啦.無謂拎出黎
ya..冇人拎住支鎗叫你信...你自己唔信唔可以唔比其他人要/o\

引用:
原帖由 ~魚蛋! 於 2012-10-2 15:28 發表

ya..冇人拎住支鎗叫你信...你自己唔信唔可以唔比其他人要/o\
唔阻你FF呀下

引用:
原帖由 ︱木﹏′′ 於 2012-10-2 17:50 發表

唔阻你FF呀下
人地FF萬歲

v到膠技+比人屠, 走場好多人都會選擇

引用:
原帖由 St.Ly 於 2012-10-4 22:48 發表
v到膠技+比人屠, 走場好多人都會選擇
所以呢??即係走場合法化??

你收集左咁多邊個嬴到你

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-10-5 00:41 發表

.
007 最好廢既隊友走場 唔好比對面D人肥
上次兩條友肥到隻$# 70幾殺囉 肥過主力3神

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-10-5 00:41 發表

樓主,請問閣下知道何為合法化麼?
走場從來不是非法,明白?
(本人並非針對樓主對走場的意見,相反針對樓主文法上的錯誤
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

發新話題