23 12
發新話題

[1.2.5/1.3.1/1.3.2]SGTMine Skin教學(Change Your Skin)

[Close]

[1.2.5/1.3.1/1.3.2]SGTMine Skin教學(Change Your Skin)

首先注冊帳號,若已注冊可跳過此步驟

網址:http://www.sgtmine.nuzoka.com/register.php

注冊成功則出現以下情況

不成功則會出現以下情況

密碼和確認密碼不正確

名稱已使用

名稱內有不法符號

閣下已經注冊過一個帳號

更改皮膚方法,首先於官網登入進入以下頁面

按選擇檔案而且選擇自己想更改之皮膚

按Send後呈現自己上傳之皮膚即可

(請使用IE除外的瀏覽器)

根據遊戲版本下載所需文件

然後到AppData\Roaming\.minecraft\bin

以WinRAR開啟minecraft.jar及已下載的文件

再進行以下步驟

(請記得將資料件META-INF刪除,若沒有則不用理會)

1.2.5載點:點我下載

1.3.1載點:點我下載

1.3.2載點:點我下載

此帖100%原創請勿抄襲

希望可以統一使用SGTMine Skin

咁人地冇裝呢個野人地係咪睇唔到?

引用:
原帖由 oBlackDevil 於 2012-8-24 19:08 發表
咁人地冇裝呢個野人地係咪睇唔到?
of cus

跟住你講既整整完唔得.....

引用:
原帖由 ●PinK_x影 於 2012-8-26 18:36 發表
跟住你講既整整完唔得.....
入到game見吾到自己個skin?

點解味上傅果陣係死圖.上左都係死圖GE,咁我姐係上左味姐?

引用:
原帖由 alantam 於 2012-8-27 18:01 發表
點解味上傅果陣係死圖.上左都係死圖GE,咁我姐係上左味姐?
你一定冇睇清楚..我個POST講左吾好用IE=.=

要唔要MODLODER GA?

回復 8# 的帖子

五要,但是裝左都得

y have ear?????????????????????

拍左片遲D出XDD

點搵minecraft jar??>,<

都係睇5到自己個skin....

引用:
原帖由 ivan誠 於 2012-9-9 14:48 發表
都係睇5到自己個skin....
睇你問既問題都知道你連裝都吾識裝
睇又吾睇清楚

★夜飄冷大哥哥 小女整吾到個ac次次都(閣下已經注冊過一個帳號) why?

23 12
發新話題