發新話題

[漫畫] 火影忍者 第597話『時空間忍術的秘密』

[Close]
引用:
原帖由 WATER.way 於 2012-8-12 23:28 發表
重點係 帶土一隻眼去左卡卡西度
另外一隻眼已經壓壞左 而且人都死埋 無咩機會呀嘛-.-
同意
帶土另一隻眼吾系系細個果陣俾大石壓爆左架咩

引用:
原帖由 ★﹑nIgHT 於 2012-8-13 01:28 發表

同意
帶土另一隻眼吾系系細個果陣俾大石壓爆左架咩
木遁呢家野玩哂既 話拎左DNA再重做都得啦@O@

回復 15# 的帖子

目前情況好不妙   面具佬既真正身份好有可能真係個新角色
你既推斷都幾合理   如果佢係帶土既阿哥    成件事突然就講得通  事關最近幾話卡卡西同佢既對話…   一直暗示緊卡卡西欠左佢咁
「我說過的吧! 不要輕易開口!」 「只會逞口舌之快的男人是失敗者  你所說的話沒有任何的價值與意義!」

好有機會解讀到哂最近幾話卡卡西同面具佬對話既內幕!

引用:
原帖由 Pomplamoose 於 2012-8-13 01:53 發表
目前情況好不妙   面具佬既真正身份好有可能真係個新角色
你既推斷都幾合理   如果佢係帶土既阿哥    成件事突然就講得通  事關最近幾話卡卡西同佢既對話…   一直暗示緊卡卡西欠左佢咁
「我說過的吧! 不要輕易 ...
越講越似了...10幾年前復活九尾既動機同原因有可能只係對四代既復仇,對木葉既復仇

佢認為係木葉同四代害死帶土,佢同帶土一定有著某種不尋常關系

可能係哥哥?爸爸?叔叔?爺爺? 有可能係媽媽都吾出奇,無人證明到佢吾係女人

引用:
原帖由 0123456 於 2012-8-13 02:06 發表

可能係哥哥?爸爸?叔叔?爺爺? 有可能係媽媽都吾出奇,無人證明到佢吾係女人
    大膽創新,好!(但配音… … 悲劇)
我就比較偏向係阿哥   反而我想知面具男背後仲做左d 乜野 (例如 係咪真係換過身體 等等)

似帶土
而非帶土   

隻眼係帶土既.. 無誤..  我睇番之前既漫畫 見到  16年前用九尾襲擊木葉村既面具男  頭髮同e家極之吾同  d頭髮仲好似真班tim  而且  我睇番真班被兜召喚出黎果陣  佢係好似識得長門- -...

入正題:我頂你咩鳴人  一去親高潮就彈句甘既野出黎

就黎知佢係邊個啦

引用:
原帖由 HAN=]Freeze 於 2012-8-13 10:53 發表
就黎知佢係邊個啦
嗯嗯;
真係好期待.

越睇越亂-。-
可以吹到帶土出黎。。
____
one piece

真係好唔知點   睇洛係帶土 但係又唔係咁
有冇人可以收我入團

下集有野睇了...不過唔係好明假斑個招係咩術

鳴門做緊咩
假班 呢集都係費費地