發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
引用:
原帖由 InYoUrEyEs 於 2012-9-8 21:07 發表
我沒有爬其他回覆,未知有沒相同的問題/意見,有相同別怪...

先說說技能能力.

D技:
-cd10秒感覺太快.
-食的次數是多少?/持續時間是多少?

W技:
-加藤清正的定位是追殺,所以W技很好,反殺也是一流,沒有負評.
-飛去後若 ...
要改既都只係大技而已
其實 q w e既配合都好好 有鎖定 有加攻 有爆擊

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2012-9-9 06:38 發表

要改既都只係大技而已
其實 q w e既配合都好好 有鎖定 有加攻 有爆擊
多謝你意見~
想向閣下指教 大技如何修改才是對?

回復 90# 的帖子

巳就閣下所提及既地方作出改善
(除了爆擊方面沒有更改)
太感謝閣下既提點

隻野係咩軍 重有可唔可以加強技能 到後期我諗唔到冇左招大有咩用
重有係招f技變成成變身技 化為攻擊型 … 要求太多希望會令信長進入一個更美好的世代

引用:
原帖由 曉之零 於 2012-9-11 18:27 發表
隻野係咩軍 重有可唔可以加強技能 到後期我諗唔到冇左招大有咩用
重有係招f技變成成變身技 化為攻擊型 … 要求太多希望會令信長進入一個更美好的世代 ...
首先佢係下軍 um .... title其實寫好左
um....其實大技真係好有用~試想想~當你在劣勢時 有兩波背水守住敵人既進攻
當時機巳到(如對面死哂) 就算你咩都冇爆過 就推雙總
然後敵人想清兵 或 番生之時,c金+大技-35%魔傷 再來多波總攻
勢如破竹,無可低抗, 完!

英雄巳被進 一步 平衝 和 強化

盼望大家多多討論 交流意見

希望加上指令-hg 可以唔洗回大本 加上t技太過沒用 加以加上好像s版$#有2招大 你的加清的技123同大技唔甲 我之前有設計過你可以看下

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-15 12:53 發表
希望加上指令-hg 可以唔洗回大本 加上t技太過沒用 加以加上好像s版$#有2招大 你的加清的技123同大技唔甲 我之前有設計過你可以看下
唔係wo~ 大技實際上的確好屈~ 1300 同 全軍建築物 加甲wo
總攻 同 背水 -40%物傷 -35%魔傷wo~   推兵簡直有如神助~~~~~!!!!!!(配合埋C金你估下有咩情況???)
甘仲唔屈???
你諗清楚dd
仲有~大技 同123技未必一定要夾= =
唔通 隻隻英都要夾技架咩= =其實甘仲衰~玩法同形式都單一化
仲有...請看清楚T技的用法~
(注2 入面有寫明)

-hg??加上我-hg 人地明明直爆大本無lala加清400血回左大本 加成太強 又1200矩又有爆又這高甲打毛咩,

回復 99# 的帖子

呢招 技存在之一既原因係防直爆    400血係呢隻英雄最大特色~盼見諒
另外,1200距 有得商榷呢個位
至於有爆其實係好正常姐= =好多英都有架啦
高甲呢方面有得改下 希望閣下可以比小小數據性既建議
謝謝~

防直爆點防 你個隻英好明顯係主力 係去爆野 加上又係力英一定好硬。你點會無lala會到到600血 我想問下有邊隻遠距變身英係會有爆 槍神 左左 e仔有爆咩 la隻英太過神可以改左d野

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-15 15:22 發表
防直爆點防 你個隻英好明顯係主力 係去爆野 加上又係力英一定好硬。你點會無lala會到到600血 我想問下有邊隻遠距變身英係會有爆 槍神 左左 e仔有爆咩 la隻英太過神可以改左d野 ...
首先 呢隻係近攻英
然後,仲係敏英黎的  係極低血既敏英(不如你完整地睇清楚先-,- 英雄屬性有講架=.=) 順帶一題 本多有變身有爆擊??點睇??
到600血姐係比人殺緊既時候 或者 守大本既時候啦     (兩個情況有用,一團戰敗陣,二敵人偷爆1300 或 大本)
可能你誤會左F鍵,果個只係建議並不是真的

引用:
原帖由 星崎安妮 於 15-9-2012 03:22 PM 發表
防直爆點防 你個隻英好明顯係主力 係去爆野 加上又係力英一定好硬。你點會無lala會到到600血 我想問下有邊隻遠距變身英係會有爆 槍神 左左 e仔有爆咩 la隻英太過神可以改左d野 ...
重點為紅字
E仔本身都係近攻

回復 103# 的帖子

甘你所提出既重點係D乜野= =呢???
既然佢又唔係敏英
本多又有變身 又有爆擊  佢又係  [[[[[變身英]]]]]] WO~
甘姐係無衝突啦~係咪先??
其實你想證明D咩???==

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 15-9-2012 06:59 PM 發表
甘你所提出既重點係D乜野= =呢???
既然佢又唔係敏英
本多又有變身 又有爆擊  佢又係  [[[[[變身英]]]]]] WO~
甘姐係無衝突啦~係咪先??
其實你想證明D咩???== ...
但佢唔係遠攻英:handshake

發新話題