發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
作者!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我仲未放棄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 2012-8-3 11:25 發表
真心希望大家能夠把全文完整地看完!謝謝大家~
歷史背景:
安土桃山時代、江戶時代一名猛將,幼名虎之助,是初代熊本藩主。
  出生于尾張國中村。由于與羽柴秀吉(即後來的豐臣秀吉)有血緣關系,故開始追隨秀吉。織田信長死後, ...
如果1打1佢應該幾好打
不過比人圍就 .
所以樓主既idea都吾錯 . .總算平衡 . .
  隻英係中立英就好

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-12-20 15:16 發表

如果1打1佢應該幾好打
不過比人圍就 .
所以樓主既idea都吾錯 . .總算平衡 . .
  隻英係中立英就好
好多謝閣下既意見 和 支持 我深信只要我堅持落去,終有一日作者一定會同意用呢隻英雄架
*(P.S 其實中立軍都冇乜所謂)

唔錯唔錯 但係唔夠實用

引用:
原帖由 大暮維人 於 2012-12-23 18:51 發表
  唔錯唔錯 但係唔夠實用
感謝意見~

如果出石睇唔睇到招W技??(MORNING AND NIGHT)

引用:
原帖由 杰仔=] 於 2013-1-2 20:59 發表
如果出石睇唔睇到招W技??(MORNING AND NIGHT)
唔得

我想問 D技你話佢俾人整郁OR死先會CUT到技,咁牛牛吸佢呢?算唔算有郁到?會唔會CUT技?

仲有你話唔可以隱忍,咁如果隊友有神隱開左呢?

回復 143# 的帖子

以上所述皆對 此英雄無效
多謝意見

引用:
原帖由 K-Pop_BEAST 於 2013-1-2 22:05 發表
以上所述皆對 此英雄無效
多謝意見
巴打你個英雄好似比阿爾接納左!!

係唔係隱英

Nice 俾爾哥用左 ;P ;P ;P

如果有d技就應該將佢轉換成中立軍,再配合棄保制度,路人又對雙方都有保障,相反無d技,呢個英雄確實為織田軍帶黎唔同效果

回復 148# 的帖子

沒錯

推到瀏覽人數20000
多謝大家~~~

發新話題