發新話題

[漫畫] 火影忍者 第596話『一種忍術』

[Close]
引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-2 22:23 發表
但係..  面具男用九尾打木葉村果陣..  卡卡西果D都仲係好細個-_-
帶土有冇咁勁丫
咁快就有影級實力?

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-2 22:23 發表
但係..  面具男用九尾打木葉村果陣..  卡卡西果D都仲係好細個-_-
九尾 打木葉戈陣。系真班黎, 距用永恆萬花筒 控制左9尾

而依家呢戈面具佬  距第一次出場既時間應該就系 距第一次 出現系曉戈陣

而且 妳都識講 面具男 控制九尾打木葉戈陣 卡卡西 仲好細戈  。 卡卡西 同帶土 既年記 差唔到好遠

現在 既面具佬 只系比人一種錯覺 就系 距系班。  但 班已經死左, 呢戈肯定的 。  

因為 班已死 所以帶土先可以 扮成班  做班具佬 ?

所以,舊時既面具佬 同現在既面具佬 應該系兩個唔同既人

快快下集唔該

卡卡西可以轉移 証明 神威可以轉移成個人 = 阿飛 = 帶土之血

回復 32# 的帖子

但係.. 真班會識時空間忍術咩...   九尾襲擊木葉村果次  面具男係有用到穿透同吸收既能力同四代打

回復 32# 的帖子

撇開年齡問題,帶土究竟有咩動機要玩無限月讀先?
如果有人解釋到的話咁「面具佬係帶土」之說既說服力會高好多

卡卡西IQ300架-.-?

唉你話我劇透都要講架啦

面具男=班細佬

成堆分析真係破綻百出

卡卡西有咁醒架咩

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-2 23:47 發表
但係.. 真班會識時空間忍術咩...   九尾襲擊木葉村果次  面具男係有用到穿透同吸收既能力同四代打
冇錯 班 的確 識用 時空忍術。 距更系以 時空忍術聞名忍界的

引用:
原帖由 Pomplamoose 於 2012-8-3 00:47 發表
撇開年齡問題,帶土究竟有咩動機要玩無限月讀先?
如果有人解釋到的話咁「面具佬係帶土」之說既說服力會高好多
暫時 帶土既背景資料都好小, 動機 真系推斷唔到

但 若果 面具佬 真系帶土的話 相信 之後會講 點解距要發動月之眼計劃。

引用:
原帖由 EsCapE.gag2 於 2012-8-3 20:46 發表
唉你話我劇透都要講架啦

面具男=班細佬

成堆分析真係破綻百出
你覺得斑既細佬冇係戰亂中死到(根據設定集) 仲要認識卡卡西同埋凱? (根據前一 兩集面具佬同佢地之間既對話)
可能我認真左

呢集真系多野講
期待下集面具男的真面目
結ンデ開イテ羅刹ト骸

回復 40# 的帖子

嚇左跳- - 原來真班識時空間忍術架..  我真係吾知  sor - -..

下集應該就正了 應該可以知嗮面具男係乜水
認真你就輸了!

發新話題