發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
我又唔覺錯o係admin度
反而覺得呢個場set得幾好

之不過,佢衰在小圈子
更大問題係,有個別玩家把口問題
(即係咁…我開緊槍你又要o係我面前走過,自己中彈後又串人射你…)

引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-7-18 12:30 發表
個個都係咁玩l4d2就死得喇
咁呢個ser衝既成份高好多
感覺好散亂的

引用:
原帖由 傻桔 於 2012-7-18 18:06 發表
安全門未出已整4隻tank,
已知咩料
名:makrio
4隻?
你幾時玩?
我早兩晚入去,佢個Tank setting應該係咁
數量:正常3倍
血量:25000 / 隻

(有錯請指教)

引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-7-18 18:24 發表
l4d2定義係咩?
合作同生存 唔通要次次1個人打Tank,1個人衝入安全屋?
唔通玩RPG咩,以前l4d2仲未係咁,一重玩就見到D人入ser第一件事就係打!rpg同!r
冇野出第一時間走場,如果個個咁玩l4d2,咁隻Game不如叫做
注意:本人 ...
同意
(不過生死存亡時,我都係會一個衝入safe room)

-------------------------
如果係玩「1個人打Tank,1個人衝入安全屋」
我建議你唔上vlan打單人game算

回復 103# 的帖子

佢係咪認錯"火燒admin"係admin黎??

(其實佢係咪admin我都唔知XD)

引用:
原帖由 homunculu903 於 2012-7-25 18:14 發表
唉我咁好人都無人讚
真正既好人係唔需要出聲等人讚

回復 110# 的帖子

其實兩個場D人都差唔多…

我尋晚先被燒N次…

呢呢個場已經係唔可以早入safe room,否則要提高警覺有人放火 / 煙花 / 叉炮

引用:
原帖由 katat1 於 2012-7-28 11:27 發表
可惜正常場似乎沒咩人玩-0-
正常場快要滅亡啦=0=
我又覺得唔係
只係D人玩官方圖玩到厭先會玩D「非正常」既
我自己會開正常ser,最多只係會改少少item出現機率

其實早期(正正係呢個post前幾日)
第一次入場,裡面情況真係麻麻

而家過左一排,係有改善到
所以而家算係ok的

但可唔可以長期開個非官場呢?
唔係晚晚幾點先開o個隻
而係運作時間同what the sam / wallace beta(官場)差唔多運作時間既非官場?

引用:
原帖由 homunculu903 於 2012-7-30 04:02 發表

有諗過,但係無非官好揀同loop,仲有唔識set FMC去loop Non-Offical
我睇過FCS setting(我本身唔識)
係咪用個txt file去指住個campaign既第一關map name?

至於場既問題,你咪去dl堆返黎,跟住一路試一路加囉
最緊要有心去做呢D煩野姐

其實個場主大改個場到呢個地步
都已經改變晒l4d2本身個玩法

要玩l4d2本身既感覺既話
我唔會推呢個ser

但在於遊樂性質上
呢個ser都算唔錯(擺明係等朋友齊人前悶到出汁先會入黎hea)

好耐冇入過去…
點知一入去就聽見D人o係度唱歌…
嘈Q住晒

發新話題