發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
引用:
原帖由 authorking 於 2012-8-11 01:57 發表
對於admin唔好亂用權力 搞臭個SER既論點,本人強烈讚同.
個D一邊串人玩build場,自己就係咁build,
叫住想正正常常咁玩又不停改你血量.(一係就二萬五血同隻tank一樣咁多,一係就扣到得返虛血)
明知個場有人亂用火樽tk人, ...
是但啦  我好贊成踢人的

引用:
原帖由 yikman11 於 2012-8-10 21:53 發表
同埋我唔建議一個場有太多ADMIN

有WALLACE同死士就夠

你話補血要ADMIN既 咁都OK既

但希望其他ADMIN唔好亂用權力 搞臭個SER

屁如成日KICK 9人

咁下次係咪要KICK埋成日要人救果D陀衰家呢 ...

引用:
原帖由 yikman11 於 2012-8-10 21:48 發表
唔知點解整曬D箱出黎

又WITCH, 又火樽, 又煙花

之後就鬧人做乜開WITCH, 唔好拎D煙花出黎呀

行幾步又有幾盒煙花 人地射爆就KICK人

你整得出黎就預左有人會用

咁樣同擺曬D槍出黎叫人唔好射有咩分別

如果驚人用 ...
山雞開中witch的機率是200%  懷疑係針對我的報應

引用:
原帖由 stone_kit 於 2012-8-10 18:24 發表
本人一向都不喜多人SER, 只因多人SER可完全沒有TEAMWORK, 尻走就玩完, 所以本人甚少玩呢D SER..........
不過ADMIN自己都應該反省一下, 諗下自己仲係新仔既時候係幾咁**侮辱成份**9, 設身處地吧!
玩遊戲應該係開心,  ...
無錯  多人場除左9踢之外仲有9沖

引用:
原帖由 lawman0511 於 2012-8-11 16:42 發表

我非常同意閣下的說話, 我玩sam,山雞和wallace場的目的根本就不是為打怪或是練技術,而只是單純的為了吹水. 久不久或會有一,兩個新手幹蠢事,但他們給我帶來的是能夠寸嘴的機會. 一切一切都只是為了解悶,而不是著重能 ...
時日太快  無知的小孩一晚長大:'(
今非昔比

其實我覺得作為一個admin   應當自己係一個普通玩家禁玩
盡量係非必要情況下  唔用admin功能
當然我都係一個好鐘意用重力槍既人  所以要盡量改善囉

無為而冶  各admin共勉之

引用:
原帖由 johng0102 於 2012-8-13 13:06 發表
Wall 屎, 今晚上2107, 要玩請更新.
摸索下先  會唔會up左無場玩嫁

引用:
原帖由 johng0102 於 2012-8-13 13:06 發表
Wall 屎, 今晚上2107, 要玩請更新.
已dl 入你場前update先~~

引用:
原帖由 johng0102 於 2012-8-13 19:12 發表
有降版包, 你下埋備用.

注意, 我會保持2107.
我升左  等你開

引用:
原帖由 johng0102 於 2012-8-16 17:30 發表
加呢個插件去你地的場, 又會有更多笑料.

娛樂插件: Grenade launchers shoots boomers

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1766689
我個場好多___   會亂黎

引用:
原帖由 感冒童 於 2012-12-29 18:03 發表
其他我唔知
我淨係知個serverd人 大部份都係自己顧自己
你救完佢 佢唔會救返你
同意  有條友成日話:打機姐  唔洗搵命博既
之後就自己縮番係後面  傻的嗎!

引用:
原帖由 c026138o 於 2013-6-25 23:00 發表
wallace SER好廢...你幾時在開ser
:'(

引用:
原帖由 c026138o 於 2013-6-25 23:03 發表
[右tk右小器...不知所謂

:(:(:(:(唉唉唉

發新話題