發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
我都成日比人插呀,呢個ser唔係比人玩嫁,小圈子到 X_X
我都走去玩小哈比算 ;)

小哈比啦

其實我都唔係好人 :lol :lol

引用:
原帖由 柏斯 於 2012-7-25 15:12 發表
佢係咪認錯"火燒admin"係admin黎??

(其實佢係咪admin我都唔知XD)
亞瑟王唔係admin黎

唉我咁好人都無人讚

早上coop1晚上coop2

引用:
原帖由 l4d2468 於 2012-7-26 20:48 發表

英雄所見略同
根本就一樣囉,都係果班fd開,不過係開多D server比D新手入姐- -
成日爆ser搞到D人入唔到,一陣踢你地又話小圈子啦,
講多2句又vLan,不如開多幾個副場比人玩算啦

人力口又咁快手既
佢醒目啦佢youtube channel自己del左
不過唔好咁啦 起底好陰公嫁

搏出位出都佢咁,真係不可救藥

引用:
原帖由 alicefox 於 2012-7-26 23:23 發表
講得以上廢話既人 都係果D自己做錯先 又輸唔起既人 但係條氣又唔順又要死入去玩果D小朋友 學下野啦 小朋友 埸主係大哂架 絛氣唔順呀 走埸啦 無人會留你
果D幫呢個貼果D人都係 輸唔起 條氣唔順呀 走啦 無人會留你 最 ...
長腿叔講得好

引用:
原帖由 柏斯 於 2012-7-29 20:55 發表
其實早期(正正係呢個post前幾日)
第一次入場,裡面情況真係麻麻

而家過左一排,係有改善到
所以而家算係ok的

但可唔可以長期開個非官場呢?
唔係晚晚幾點先開o個隻
而係運作時間同what the sam / wallace beta(官場)差唔 ...
有諗過,但係無非官好揀同loop,仲有唔識set FMC去loop Non-Offical

引用:
原帖由 authorking 於 2012-8-11 01:57 發表
對於admin唔好亂用權力 搞臭個SER既論點,本人強烈讚同.
個D一邊串人玩build場,自己就係咁build,
叫住想正正常常咁玩又不停改你血量.(一係就二萬五血同隻tank一樣咁多,一係就扣到得返虛血)
明知個場有人亂用火樽tk人, ...
算囉,你咁憎我我未唔玩.無乜野既,我今日起唔玩啦咁

等我down左佢,入你ser果時先入

引用:
原帖由 wallace0116 於 2015-10-2 22:57 發表
  hi all
:lol
:lol
:lol  hi all

我仲有wallacebb佢個插set

發新話題