27 12
發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
個場開始LAG LAG地

引用:
原帖由 wenliyang 於 2012-8-2 19:04 發表

玩呢隻game一定要聽聲, 一聽到特感叫就要環視四周.
唔識做呢樣野即係唔識玩呢隻game.
你估次次都避到咩

咁勁就單人專家都KO到啦

引用:
原帖由 katat1 於 2012-8-3 10:58 發表
聽不唔到聲,不如看字幕還實際
看字幕又可以隨時警覺

就算聽唔到聲,有字幕比你看還好
哈哈 我關左…

:)
引用:
原帖由 血恨仇斬淚 於 2012-8-6 20:59 發表
支持 SAM場+1 技術次要 人品為重 如果人品都不好的話 無話可說
空穴來風 事必有因 樓主如果真的不喜歡這SER 的話 可以玩玩其他SER啊
沒必要抹黑SAM場啊 當然你有證據提供出來 證明你論點是對的 就不妨拿出來啊
BY AT ...
同意 :):):)

玩落都OK既 無乜野

同埋我建議一個場有多D ADMIN

因為補血要ADMIN既 咁都OK

但希望ADMIN可以善用權力

屁如要KICK D違規搞事既人

引用:
原帖由 wallace0116 於 2012-8-11 13:43 發表
我覺得入得黎呢3個場[sam,山雞,我]  抱既心態應該係玩係其次  吹水先係為主
為玩既...一日loop黎loop去都係果D場  幾好玩都厭啦
為練技術既...點會係多人場  插件場練
只有為吹水既  先會入呢D場  9up下  hea下時間
...
我表達下姐

NO OFFENSE 無話針對邊個

所以體諒都好緊要

無話邊個錯

大家都係玩下過下日晨

唔洗搞到大家關係變到咁 一係DEL曬D插件就咁玩囉

引用:
原帖由 authorking 於 2012-8-11 01:57 發表
對於admin唔好亂用權力 搞臭個SER既論點,本人強烈讚同.
個D一邊串人玩build場,自己就係咁build,
叫住想正正常常咁玩又不停改你血量.(一係就二萬五血同隻tank一樣咁多,一係就扣到得返虛血)
明知個場有人亂用火樽tk人, ...
我好同意你既講法

所以我地要有容乃大

樓主幾時入黎比我地踢多次
=========

引用:
原帖由 HkxMing 於 2014-6-17 17:10 發表
2012傾到2014,樓主我都上水了
事隔兩年,諗返起,真係得啖笑
大個仔啦
=========

引用:
原帖由 鬼知 於 2015-1-7 12:29 發表
唉 真係陰公 wallace收哂皮
永遠懷念
=========

27 12
發新話題