38 123
發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
其實得你一個入到黎2日就禁令人反感
小朋友  事必有因  好好反省下
同埋以我所知  admin不嬲只有3個
我係wallace

同埋我諗唔到睇唔到有邊D新人[同你同期]入到黎有比人串  你不如舉下例
否則你話人尻踢你  人地一樣話你尻up   大家一樣都係尻下尻下

引用:
原帖由 christam245 於 2012-7-16 23:53 發表
雖然唔係十分清楚發生咩事,
但我認為what the sam場既admin唔會無啦啦咁做
朋友,何不反省一下自己?
Wallace Beta個admin仲惡:Q

引用:
原帖由 kdash 於 2012-7-16 23:55 發表
呢個SER D人都低能-.-
我唔會再入去
係  一個叫山雞既admin靜係針對我  我諗你都知邊個

引用:
原帖由 鬼知 於 2012-7-17 00:05 發表
係囉 個死人admin又唔加多D mb
一多人玩就lag到喊 真係燥底
呢個場真係好垃圾  成日full  full完一加位又爆  叫場主加到32人  要32個位先夠用  佢又唔聽人講:@:@:@

引用:
原帖由 鬼知 於 2012-7-17 00:08 發表
咪係囉 成個場既人只係識開mic吹水
都唔講team work
咪臭係  :L唉  好多狗公  好似叫蓋世寶

引用:
原帖由 authorking 於 2012-7-17 00:09 發表
係啊係啊,個亞瑟王好鬼惡ga,D新人爆幾句粗就俾佢罵爆,記住吾好入 what the sam 個場!
仲有個藍鰭成日放火  

引用:
原帖由 lawman0511 於 2012-7-17 00:20 發表
朋友 :

先感謝閣下對本server的意見,因為有你的批評,未來進入本場的L4D2新手又會少了.

對於有新人感覺受到不公平對待,本場先澄清一點: 本場的玩家針對的新玩家,基本都是一些連打L4D2的基本規則也欠缺之人士(如胡亂 ...
唉  我都要投訴你  成日里埋

引用:
原帖由 christam245 於 2012-7-17 00:40 發表

唉,Wallace我最想投訴你囉
我投訴你成日投訴人,
唉,我想投訴曬sam場所有人

引用:
原帖由 chelsea20111997 於 2012-7-17 08:49 發表
其實版主喺隻game度係叫咩名
肯林:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol

希望今晚唔好禁多人玩  我出街食飯  留番個位比我番黎玩

引用:
原帖由 lawman0511 於 2012-7-26 18:08 發表

其實What the Sam場=Wallace場=山雞的故事場

三個server內插件都差不多
我個場係base on 呀sam個場
山雞就同sam場完全一樣

引用:
原帖由 lamchi91 於 2012-7-29 12:48 發表
我前個排入呢個場, 一啲問題都無-_-
但我就見到識過你係咁TK人同係咁係安全室放火! (係明顯有心放)
如果要話admin不如先檢討你自己既行為...

"若要人不知,除非己莫為!"

咩你老師冇教過你, 錯就要認  既咩!?

見你 ...
agree   宜家D細路只識將責任推比人

引用:
原帖由 wenliyang 於 2012-7-29 00:40 發表
入過去, 無乜問題, 唯一既問題係D人唔理三七廿一亂衝唔救人.....
但至少無樓主講既問題. 我諗都係樓主自己有問題多.

樓主話D ADMIN串新人....我相信, 任何一個場入面,
一個新手玩家唔聽人勸, 亂放火亂放boomer汁,  ...
要大叫or唱救命歌先有人救  我都係禁

我覺得入得黎呢3個場[sam,山雞,我]  抱既心態應該係玩係其次  吹水先係為主
為玩既...一日loop黎loop去都係果D場  幾好玩都厭啦
為練技術既...點會係多人場  插件場練
只有為吹水既  先會入呢D場  9up下  hea下時間

我覺得每個場都各自有各自既定位   賣點唔同  無必要比較  唔岩玩咪走  唔會有人留  一係就上黎投訴  都係唔錯的   我經常鼓勵D新人唔鐘意就走or投訴的  始終我開ser只為圍威喂

38 123
發新話題