發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
笑而不語
樓主さよなら :victory: :victory:

講得以上廢話既人 都係果D自己做錯先 又輸唔起既人 但係條氣又唔順又要死入去玩果D小朋友 學下野啦 小朋友 埸主係大哂架 絛氣唔順呀 走埸啦 無人會留你
果D幫呢個貼果D人都係 輸唔起 條氣唔順呀 走啦 無人會留你 最緊要 唔好比人知你又死番入去玩  你係呢到用咩名無人知 但係你自己心知肚明 唔好做到成隻狗咁 呢頭係到吠人 果頭又入SAM個SER喎
BY 長腿叔叔

我玩左咁耐 又未比admin9踢過,粗口鬧過,tk過     定係樓主你自己本身問題呀  
BY Guy

我先果幾日先係佢地個SER玩完 我都係新手同你一樣初黎報到我都冇發生樓主所講既事情
係唔係樓主做左D咩 同佢地發生左誤會?
正所謂醜事會傳千里 如果個SER真係衰好多人會知 但係樓主咁樣開PO暢人
比人既感覺好___
BY ♐JudGe➸槍神

從來玩過正常場都沒比人踢過,話過........

更沒樓主所講......
RPG都沒比人踢過.....

RPG專家手
by [青龍]初音未來

引用:
原帖由 lawman0511 於 2012-7-26 18:08 發表

其實What the Sam場=Wallace場=山雞的故事場

三個server內插件都差不多
我個場係base on 呀sam個場
山雞就同sam場完全一樣

引用:
原帖由 alicefox 於 2012-7-26 23:23 發表
講得以上廢話既人 都係果D自己做錯先 又輸唔起既人 但係條氣又唔順又要死入去玩果D小朋友 學下野啦 小朋友 埸主係大哂架 絛氣唔順呀 走埸啦 無人會留你
果D幫呢個貼果D人都係 輸唔起 條氣唔順呀 走啦 無人會留你 最 ...
長腿叔講得好

引用:
原帖由 katat1 於 2012-7-27 10:57 發表
從來玩過正常場都沒比人踢過,話過........

更沒樓主所講......
RPG都沒比人踢過.....

RPG專家手
by [青龍]初音未來
老實說,你自稱身為RPG場老手,來排評沒RPG沒buy的場,根本沒說服力

by 閒置: 初音未來

引用:
原帖由 lawman0511 於 2012-7-27 19:58 發表

老實說,你自稱身為RPG場老手,來排評沒RPG沒buy的場,根本沒說服力

by 閒置: 初音未來
咁都有D正常場既高手會玩RPG既.
佢自稱RPG高手, 你又唔可以假設佢打正常場會差既....
by K.O.
我係K.O.!

根本每個SER都有每個SER自己訂立既rules
自己吾聽人講仲要話人地-3- 你有權吾入個場架wo
又無人拎住住槍逼你入...自己話極吾聽人地梗係炆
講到尾都係自己拎黎衰

BY :       藍色B-)

回復 129# 的帖子

講得好
不過是少玩正常場姐

引用:
原帖由 ckw0413 於 2012-7-28 10:42 發表
根本每個SER都有每個SER自己訂立既rules
自己吾聽人講仲要話人地-3- 你有權吾入個場架wo
又無人拎住住槍逼你入...自己話極吾聽人地梗係炆
講到尾都係自己拎黎衰

BY :       藍色B-) ...
講得好!
BY 藍鰭吞拿魚

回復 130# 的帖子

可惜正常場似乎沒咩人玩-0-
正常場快要滅亡啦=0=

引用:
原帖由 katat1 於 2012-7-28 11:27 發表
可惜正常場似乎沒咩人玩-0-
正常場快要滅亡啦=0=
我又覺得唔係
只係D人玩官方圖玩到厭先會玩D「非正常」既
我自己會開正常ser,最多只係會改少少item出現機率

回復 134# 的帖子

但是非官方地圖倒係大把- -
沒咩人玩非官方地圖=.=

發新話題