發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-7-18 12:30 發表
個個都係咁玩l4d2就死得喇
咁你唔係好慢既話都唔會無人等既

引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-7-18 12:30 發表
個個都係咁玩l4d2就死得喇
咁呢個ser衝既成份高好多
感覺好散亂的

引用:
原帖由 HkxMing 於 2012-7-18 11:04 發表
你收聲啦,係呢個帖幫住d小學.雞,想比人吊?
分分鐘打手

安全門未出已整4隻tank,
已知咩料
名:makrio

引用:
原帖由 傻桔 於 2012-7-18 18:06 發表
安全門未出已整4隻tank,
已知咩料
名:makrio
4隻?
你幾時玩?
我早兩晚入去,佢個Tank setting應該係咁
數量:正常3倍
血量:25000 / 隻

(有錯請指教)

l4d2定義係咩?
合作同生存 唔通要次次1個人打Tank,1個人衝入安全屋?
唔通玩RPG咩,以前l4d2仲未係咁,一重玩就見到D人入ser第一件事就係打!rpg同!r
冇野出第一時間走場,如果個個咁玩l4d2,咁隻Game不如叫做<大狗衝 第二隻>
注意:本人只想打個比喻,無心針對

引用:
原帖由 ivan9797 於 2012-7-18 18:24 發表
l4d2定義係咩?
合作同生存 唔通要次次1個人打Tank,1個人衝入安全屋?
唔通玩RPG咩,以前l4d2仲未係咁,一重玩就見到D人入ser第一件事就係打!rpg同!r
冇野出第一時間走場,如果個個咁玩l4d2,咁隻Game不如叫做
注意:本人 ...
同意
(不過生死存亡時,我都係會一個衝入safe room)

-------------------------
如果係玩「1個人打Tank,1個人衝入安全屋」
我建議你唔上vlan打單人game算

開始OFF TOPIC....

當時我都在場,

樓主真係好有問題,
話就話自己唔識玩,放火又會放得咁準,放係門口/人群
仲要唔止一兩次
KICK你,我覺得好合理

同樣地,假設你係一般玩家,
好地地突然有條友入左來 狂TK你,你咩感受?
一般人緊係覺得條友係到搞破壞啦
如果咁慨情況 ADMIN 都唔KICK就真係失職啦!

NAME:
雙面人
我叫vlanplayer

睇晒成個post 原來都係l4d多人場死症 - 小圈子

小哈比啦

引用:
原帖由 wingzeroabcd 於 2012-7-18 22:14 發表
睇晒成個post 原來都係l4d多人場死症 - 小圈子
多人場有幾多人
玩黎玩去咪又係果堆...

我比較唔會經常用火去燒人- -
只拿把步槍,手槍就夠- -

死亡率35%
生存率65%- -

燒死人咁勁, 仲要燒死兩次? 你新手斷估唔會玩專家
咁都燒得死, 好難唔kick

下- - what the sam and 火燒admin 好好人bo,  <絕不TK>
by 神手

發新話題