發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-17 11:48 發表
有一次我入呢個ser d人問我 : 『你係咪傻的嗎架?』

我先發覺 生存左係世上廿幾年都無諗過呢個咁重要既問題

我諗下又諗,又諗諗下,諗極都諗唔到, 我真係唔知自己係咪傻的嗎

所以我決定去問人,我周圍問人,見到人就問 ...
又chowpost

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-17 16:49 發表
又chowpost
請問你知唔知道wallace beta今晚開唔開場??
我想入面搗蛋...

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-17 18:50 發表

請問你知唔知道wallace beta今晚開唔開場??
我想入面搗蛋...
場主話食完飯就開 9點到 [好似係]

2012傾到2014,樓主我都上水了
事隔兩年,諗返起,真係得啖笑

請問個server仲係唔係到?

應該無開啦, 你要搵sam ?

http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

就黎過2年先上水

引用:
原帖由 lamchi91 於 2014-6-17 22:52 發表
就黎過2年先上水
:lol:lol:lol2週年
Coop2 Wallace Beta

引用:
原帖由 HkxMing 於 2014-6-17 17:10 發表
2012傾到2014,樓主我都上水了
事隔兩年,諗返起,真係得啖笑
大個仔啦
=========

林肯我好 _ 掛住你, 你 _ _ 有無長過?

純 PUSH

我之前入黎,
第一日叫林肯,唔識用火燒,挽死左1個人2次
之後我就日日TK佢地班友,日日我係度串9
但係SER主之後咩都冇做過,唉,佢地同我FD,就當然幫佢地
TK我嘅ADMIN,人又唔理,因為佢地係FD
咁呢個有咩意義 SER,

What The {勁串-9踢-亂TK-小器} 正一低能 Sam
呢個SER挽左我3日,就已經體驗到呢個膠氣嘅SER
其中有一個火燒人叫admin,佢係呢個最ON#ser嘅人
新人班友,一有佢地入ser,就不停係到串佢地
搞到3個人串走左
昨日,admin又+多左幾個ser 主
今日,佢地有2個人要入,就踢左個fd(之後話你有冇搞錯)
又係到講我,但係我咩都冇串,我之後串串下,就踢左
唔好挽呢個大on# ser家

回復 296# 的帖子

咁嘅SER

邊有人會玩

精明玩家都識分 是非對錯

幾時先開SER 好掛住大家

引用:
原帖由 ckw0413 於 2014-7-9 13:23 發表
幾時先開SER 好掛住大家
留下game名
我不是神仙β

重有六日就夠兩年喇 預祝呢個POST生日快樂

發新話題