發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
本來就唔like果d咩多人戰役同多人vs 多人又onx又lag

回復 14# 的帖子

咪係囉 成個場既人只係識開mic吹水
都唔講team work

係啊係啊,個亞瑟王好鬼惡ga,D新人爆幾句粗就俾佢罵爆,記住吾好入 what the sam 個場!

引用:
原帖由 鬼知 於 2012-7-17 00:08 發表
咪係囉 成個場既人只係識開mic吹水
都唔講team work
咪臭係  :L唉  好多狗公  好似叫蓋世寶

引用:
原帖由 authorking 於 2012-7-17 00:09 發表
係啊係啊,個亞瑟王好鬼惡ga,D新人爆幾句粗就俾佢罵爆,記住吾好入 what the sam 個場!
仲有個藍鰭成日放火  

朋友 :

先感謝閣下對本server的意見,因為有你的批評,未來進入本場的L4D2新手又會少了.

對於有新人感覺受到不公平對待,本場先澄清一點: 本場的玩家針對的新玩家,基本都是一些連打L4D2的基本規則也欠缺之人士(如胡亂放火,有tank在旁也去拉倒地的玩家).而這些玩家會遭遇不公平對待,也是無可口非之事,因為本人深信即使閣下在其他信譽良好的server內,幹這種天怒人怨的行為,類似的情況也會發生在閣下身上.

但對於甘心忍受被批鬥,並真心想留在本場同樂的新玩家,我們無任歡迎,畢竟所有的老手,也是當過很長時間的新兵,才能出人頭地的.

如果閣下想在體驗到sam場的可取之處,煩請閣下先去玩玩街場,把基本功練好了,再回來本場與我們切磋切磋.

最後再次對閣下的遭遇深表遺憾,但本人也希望閣下明白:錯,永遠不在admin;對,也永遠不會是閣下.

sam場發言人(自封)
初音未來

引用:
原帖由 lawman0511 於 2012-7-17 00:20 發表
朋友 :

先感謝閣下對本server的意見,因為有你的批評,未來進入本場的L4D2新手又會少了.

對於有新人感覺受到不公平對待,本場先澄清一點: 本場的玩家針對的新玩家,基本都是一些連打L4D2的基本規則也欠缺之人士(如胡亂 ...
唉  我都要投訴你  成日里埋

引用:
原帖由 wallace0116 於 2012-7-17 00:25 發表
唉  我都要投訴你  成日里埋
唉,Wallace我最想投訴你囉
我投訴你成日投訴人,

引用:
原帖由 wallace0116 於 2012-7-17 00:06 發表
呢個場真係好垃圾  成日full  full完一加位又爆  叫場主加到32人  要32個位先夠用  佢又唔聽人講:@:@:@
沒辦法,因為人數多了,表示會入場的新手也會一同增多!

引用:
原帖由 lawman0511 於 2012-7-17 00:20 發表
錯,永遠不在admin;對,也永遠不會是閣下
你無得輸~

我都成日比人插呀,呢個ser唔係比人玩嫁,小圈子到 X_X
我都走去玩小哈比算 ;)

引用:
原帖由 christam245 於 2012-7-17 00:40 發表

唉,Wallace我最想投訴你囉
我投訴你成日投訴人,
唉,我想投訴曬sam場所有人

我又唔覺錯o係admin度
反而覺得呢個場set得幾好

之不過,佢衰在小圈子
更大問題係,有個別玩家把口問題
(即係咁…我開緊槍你又要o係我面前走過,自己中彈後又串人射你…)

你咪投訴囉

少你一個唔少既

其實版主喺隻game度係叫咩名

發新話題